- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
Aktív témák
-
cqr
aktív tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Nálam x800xt-n laggol (igaz csak kicsit de win alatt egyáltalán nem csinált ilyet)..
Azóta feltettem a debiant is hátha csak engem nem szeret az ubuntu, de debian alatt a compizt sem sikerült beizzítani
ráadásul fél óra után már másodszor kellett küzdeni a grafikus felület visszállításáért (elsőre backupból ment, másodikra abból sem
)
Ennek örömére elővettem a mandrive livecdmet és megtetszett a KDE ráadásul a scroll kevésbbé laggolt mint ubuntu alatt (de még mindig nem olyan mint win-ben) ..Egyáltalán mi okozhatja hogy a scroll roszabb mint win alatt, driver..

Aktív témák
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ráadásul fél óra után már másodszor kellett küzdeni a grafikus felület visszállításáért (elsőre backupból ment, másodikra abból sem
)