Hirdetés
Aktív témák
-
cqr
aktív tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Nálam x800xt-n laggol (igaz csak kicsit de win alatt egyáltalán nem csinált ilyet)..
Azóta feltettem a debiant is hátha csak engem nem szeret az ubuntu, de debian alatt a compizt sem sikerült beizzítani
ráadásul fél óra után már másodszor kellett küzdeni a grafikus felület visszállításáért (elsőre backupból ment, másodikra abból sem
)
Ennek örömére elővettem a mandrive livecdmet és megtetszett a KDE ráadásul a scroll kevésbbé laggolt mint ubuntu alatt (de még mindig nem olyan mint win-ben) ..Egyáltalán mi okozhatja hogy a scroll roszabb mint win alatt, driver..

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ráadásul fél óra után már másodszor kellett küzdeni a grafikus felület visszállításáért (elsőre backupból ment, másodikra abból sem
)