Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
MacCaine
üzenetére
Most akkor azt magyarázd meg kérlek, hogyan emeli meg a kernel a feszültséget.
Ééén? Kérdezd Linust. Egyébként hogy megemeli az tény. Már több mint egy éve megemeli. Én ki is mértem. Be is írtam ide. Le is hülyéztetek érte. Pedig ez a valóság.
Egyébként az Ohm törvény nem magyarázat a túláramra...
Ejnyemár no! Ennyire már azért nem kellene eljátszani az ötödikes bukott diákot! Hát ott a képlet:
I = U / R
Namost, a PC-d belseje nem változik. Ergo annak ellenállása sem változik. Vagyis az R állandó. A processzoron, a PCI-buszon és a RAM-on növekszik a feszültség, vagyis az U kb 30%-al. Esetleg meg tudnád saccolni a képlet alapján, hogy akkor az áram I hány százalékkal növekszik meg?
Ennél szájbarágósabban már nem tudom elmagyarázni. Ha most sem érted, sajnos nem segíthetek rajtad.
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi