Hirdetés
Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
Tudod te mi az a dinamikus ellenállás? Vagy hogy egy IC-nek miért változik az ellenállása minden egyes orajel ciklusnál ??? Azért mer a pici kapuk nyitnak zárnak benne.
És olyan ha pontosak akaruk lenni nincsen hogy fix ellenállás ha veszel egy faék egyszerű vasdarabot és megméred 20.5 fokon mennyi az ellenállása aztán megméred mennyi 40 fokon akkor meglátod nem ugyanannyi no már most ha ráadásul 50Hz-es váltóárammal méred megint más mintha 3GHz-el. De mindegy mond csak hogy fix az ellenállás
rájöttem mi értelme itt szótcsépelni! Minden egyes kezdő hiteltelennek fogja találni ezt a forumot és máshol keres válaszokat remélem talál is és jó válaszokat.
Aktív témák
- Anyagi helyzetek és életutak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
rájöttem mi értelme itt szótcsépelni! Minden egyes kezdő hiteltelennek fogja találni ezt a forumot és máshol keres válaszokat remélem talál is és jó válaszokat.