Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Uhh bakker majdnem berosáltam, kipróbáltam a hibernáció funkciót, szépen lement alvóba, és szépen vissza is jött (igaz egy szemmel se gyorsabb mint a rendes indítás szerintem) de ez fogadott: hálózat letiltva
Na mondom faxa.. Kapcsolatok szerkesztésénél nem volt eth0 adapter 
A megoldás triviális volt, panelon a hálózat ikonra katt: hálózat engedélyezése, majd automatikus hálózat (router mögött vagyok) és már ment is. De még így nem jártam, miért lehetett ez?

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na mondom faxa.. Kapcsolatok szerkesztésénél nem volt eth0 adapter