Hirdetés
Aktív témák
-
RBJ
addikt
válasz
rybank
üzenetére
üres a gépem szinte így vagy 2Gb van. na megint egy kis problem. megszakítottam a live készítést azt hittem megfagyott mert sokáig csinálta. a gond a következő , hogy abban a mappában ahova tettem az iso t elvileg rejtett állományként ott van és nem tudom kitörölni. már csak azért érdekes mert ha most csinálni akarok egy új live ot akkor nehogy már bevegye ezt a maradványt az iso ba. törölhető? vagy uninstall install az egész rendszermentet?
de már látom, hogy nem veszi bele. de lehet biztos ami biztos alapon kitakaritom és újrateszem az egész rendzserment et.

Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vírusirtó topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest