Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Én csak nyomtam automatikusan amit más linuxnál is kell, hogy melyik particiót méretezze át (egyébként mi a f.szért átméretezésről ír ha úgyis törli az egészet???) és itt az eredmény

Még jó, hogy 2 gépem van így max pár program, film, zene veszett el a legfontosabb pedig az, hogy a jegyzeteim rajta vannak a másik gépen és pendriveon is
Kényelem, ugye... megszokás kérdése az egész
Azért megcsinálhatták volna, hogy valóban átméretezze mint a suse, uhu és társaiknál...
Jah meg ha már a D-t ''méretezi'' át akkor a C particiót miért kell hazavágnia?....
Megzavarhatta, hogy notira akartam felrakni? + ha már átméretezéssel, telepítéssel megvolt akkor legalább indult volna el...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest