Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Én csak nyomtam automatikusan amit más linuxnál is kell, hogy melyik particiót méretezze át (egyébként mi a f.szért átméretezésről ír ha úgyis törli az egészet???) és itt az eredmény

Még jó, hogy 2 gépem van így max pár program, film, zene veszett el a legfontosabb pedig az, hogy a jegyzeteim rajta vannak a másik gépen és pendriveon is
Kényelem, ugye... megszokás kérdése az egész
Azért megcsinálhatták volna, hogy valóban átméretezze mint a suse, uhu és társaiknál...
Jah meg ha már a D-t ''méretezi'' át akkor a C particiót miért kell hazavágnia?....
Megzavarhatta, hogy notira akartam felrakni? + ha már átméretezéssel, telepítéssel megvolt akkor legalább indult volna el...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fujifilm X
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest