Hirdetés
Aktív témák
-
kde-low-fat felment, semmit nem csinált, leszedtem. Akonadi nálam nem gond, nepomuk-ot akartam törölni, de nem lehet, Dolphinba integrálták, írják az oldalukon.
Már csak 1 gondom van -igaz ez HW problem. Gamer bill-em van (Giga Aivia, 1000 Hz USB lehet a gond), alapból gamer beállítással indul, ilyenkor nem látja ubuntu (sem). Át kell kapcsolnom normál módra, hogy érzékelje... erre valami tapasztalat?
XBMC tapasztalatok: Néha kresselt beállítás alatt (időjárásnál), de amúgy nagy király. ISO-tól a mindenféle audio-videó fájlokig szépen viszi, praktikusan lehet rendezni, stb.
Igaz ez a gép nem HTPC, de hát miért ne lehetne kényelmesen, hatalmas bélyegképek között turkálva válogatni a filmek között? Nekem ez kényelmesebb, gyorsabb mint a fájlkezelőből. Igaz a zene része nem egy iTunes, de megteszi.
Ajánlom mindenkinek kipróbálásra. Telepítése Ubuntu 11.10-re
sudo apt-add-repository ppa:nathan-renniewaldock/xbmc-stable
sudo apt-get update
sudo apt-get install xbmc
Aktív témák
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest