- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Engem például baromira nem érdekelne ha a notebookom akár két órával is tovább üzemelne Windows alatt, ha egyszer én Ubuntuval akarom használni.
Ez engem sem érdekelne, mert nem megyek lakatlan szigetre vele. mindig van a közelben konnektor, Viszont a venti hangos búgás nagyon zavaró számomra.
Egyéblént L.T. is megmondta: hibás koncepció minden drivert a kernelbe pakolni. Csak dagad, csak dagad. Már így is túl nagy. Szerinte. De nem erről van szó, hanem arról, hogy ezt nem lehet folytatni a végtelenségig. Szerintem már dolgozik valami új megoldáson...

Aktív témák
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Arc Raiders
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gitáros topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Asustor NAS
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest