Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
válasz
Babetta-X
üzenetére
Miért sda7? ilyen sok partíciód van? Nem tudom, h itt is érvényes-e, mint windóznál, hogy 4 elsődleges lehet. Neten error 17-re azt írták, a sok partíció is dob ilyet. Nem tudom.
Azért -ha van mentésed- akkor én úgy csinálnám, h elöl windóz X GB, utána swap max. 1 GB és utána a root (home partícióval együtt). Esetleg Kubi helyett Ubit próbáld. A neked megfelelő, 32 bitest szedted le? Mondjuk ha architektúra nem tetszik, azt kiírja. Itt is van telepítő lemez tesztelése, futtasd. Live módban elindul amúgy USB-ről? Esetleg nincs raid bekapcsolva?
Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- nVidia tulajok OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest