- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Volt egy kis időm ismét próbálkoztam a telepítéssel. Végigcsináltam mindent amit ajánlottatok. Az onchip SATA bootrom enabledre van állítva, olyat, hogy operating mode nem találtam. Készítettem a Kubunturól egy USB-s változatot, így ha kihúzom a 80GB-s winchestert végre nem dob ki rögtön az elején hibával, hanem elindul.
Particionáltam, 18GB gyökér partíciót, 1,5GB swap partíciót, jó sok home partíciót készítettem.
A telepítés elindul minden jó, de sajnos a hiba ugyanaz. Felírtam pontosabban: A grub-install/dev/sda7 futtatása 66%-nál megakad, majd kiírja ezt: A 'grub-install/dev/sda7' hibát adott. Ez egy végzetes hiba.
Leokézom, és utána ennyi volt megáll az élet.Mit javasoltok mit tegyek?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest