Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
lehet menekülni, de itt külföldi bankkal nem sokra mész...

FF alatt próbáltam, de ugy mivel az oldalba be van drótozva az activex cucc, ami nélkül nem jelenik meg a jelszóbekérő mező, így nem lehet semmilyen más böngészővel használni.egyébként a winetricks alá telepített ie8-at próbáltam, települ, de nem tud megnyitni semmilyen oldalt valamiért, csak tölt a végtelenségig, plusz teljesen behal tőle a xorg (mármint minden wine-os programtól), annyira akadozik a gui, hogy tty2-ről kellett egy reboot-ot kérni, mert nem bírtam eltalálni a kde gombot...
különben gondolkoztam a dolgon, és az a helyzet, hogy lehet, hogy mégsem lenne akkora jó ötlet ezt az activex-et behúzni linux alá. inkább a banknak kéne leszokni róla, mert konkrétan nullával teszi biztonságosabbá a procedúrát, viszont cserébe elég kirekesztő. a flash meg java appletes loginokkal is ez a gondom, hogy egy bugos plugint használni biztonság címén nem kicist nevetséges...
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest