Hirdetés
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Sziasztok!
Ismerkednék egy kicsit az unbutuval, totál kezdő linuxos-ként, de lehet hogy nagy fába vágtam a fejszémet. Ami a hardvert illeti, egy EPIA-800-as ITX alaplap (info), illetve egy PCI Nvidia MX 440-es videókártya párosra telepíteném. (512 Mb RAM)
Az hamar kiderült, hogy az újabb verziók nem fognak menni, mert az újabb kernelekben nincs meg a VIA C3 proci támogatása, így a 10.04-es verzióval próbálkozom, az legalább elindul, azaz boot-ol a telepítő CDA gondom az, hogy a telepítő 39-40%-nál megáll, és nem történik semmi. Mivel kezdő vagyok, az lenne kérdésem, hogy merre induljak.
Amit eddig tettem: több HDD-vel is próbáltam, MD5SUM rendben, a telepítésnél mindig a telepítőre bízom a partíciókat, full formázás van.
Üdv: g.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest