- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- VR topik
- RAM topik
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Apple Week: MacBook Neo, M5 MacBook Pro és Studio Display XDR
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Sziasztok ismét, lenne egy olyan kérdésem, hogy ugye mountolni lehet winyokat, de meg lehet azt csinálni hogy erről a mountolt vinyorol egy könyvtárat máshova tenni

Szóval van egy home/iginotus/torrent/bigone/zene és ezt szeretném közvetlen elérni a home/iginotus/zenék könyvtárból.
Esetleg lehet e olyant hogy van két filmek könyvtáram két meghajtón és azt ugyanigy a home/iginotus/filmek-be mountolni?
vagy most tök hülyeséget beszélek és ezt nem lehet? Azt tudom hogy ha két könyvtárat teszek egy könyvtári elérésre (két filmek könyvátar egyre akkor hogy tudja hogy ha oda másolok hova illetve melyik vinyora irjon..) Vagy ez tök egyszerű csak én vagyok béna?
Ja igen ssh-m van meg webminem szóval egy ilyen megoldás kéne amihez max MC kell sshból
Aktív témák
- SörcsaPH!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- További aktív témák...
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest