- Előre vagy hátra? A SilverStone rackmount házának mindegy
- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
Aktív témák
-
Fooler89
őstag
Helloztok
Subnotimra felraktam az ubuntu 10.10 ismerkedni vele.
Sok kérdésemre a választ ki tudtam googlézni de erre nem találom.
Eddig nagyon tetszik de egyszer gondoltam neki állok leszedni a bisigi témák közül az aquadreamset. Tetszett, de a dokkot sehogy se tudtam beállítani, találtam olyan leírást ahol azt állították, hogy compiz kell hozzá. Feltettem, de most oda jutottam, hogy induláskor a felső sáv (bezárás, teljes méret, kicsinyítés) gombok nincsenek meg.
Annyit tudtam csinálni, hogy compiz fusionnal visszaállitottam metacityre majd ha nyomok egy reload windows managert akkor ujra van ez a felső sáv.Az lenne a kérdésem, hogy lehetne azt megoldani, hogy újraindulás után is megmaradjon ez a beállítás. Ha lehetséges a téma és a compiz teljes letörlésével de az alul leírt gyorsaság meg maradjon.
Megjegyzés: Sokat gyorsult tőle a megjelenítés. A görgetés és az ablakok váltakozása, gondolom ebben már van videokártyás gyorsítás mert amúgy egy atom n270-es nv ionos notiról beszélünk.
Szvsz ezek a compizos ugrálások meg nagyon gázok

Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest