Aktív témák
-
upszilon
őstag
akármelyik eset is álljon fent, a hiba valószínűleg a te rendszeredben van. legalábbis számomra hihetetlennek tűnik, hogy (...)
Na-neeeee!!! Ne szórakozz már velem! Telepítettem egy szűz XP-t, rányomtam és dolgoztam vele. Én nem az exéssel nyomultam, hanem ott is a jávás online csomaggal. Katt, felinstallálta amit kell, aztán felrakta magát és percek alatt ott állt működőkészen. Ehhez képest az ubinal órákig küzdöttem és itt érdeklődtem, hogy mi a szetsz@rt csináljak, hogy végre működjön. ...éééés nem működöttt!!! Szerintem ez óriási különbség. És nem kell ezt megvitatni. Nem vagyok én mazochista, hogy még-egyszer nekiálljak az ilyesminek! Annyi időt sz@rsz el rá amennyit csak akarsz, de nekem elegem volt. Nem próbálkozom többet ilyesmivel. Ennyi. Én befejeztem ezt a témát. Majd jövőre megint megnézem. De ha nem sikerül majd elsőre és automatikusan, akkor abban a szúrásban feladom és irány a jólbevált egyszerű környzet az XP-nél. Számomra ez ilyen egyszerű. Mostmár.

Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest