- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
Hello Népek,
Lenne egy kérdésem hátha valaki más is tapasztalta már.
Van egy HP pavilion notebookom, amit egy jó ideje használok XP-vel. Kezdett már minden baja lenni a gondoltam installálok mellé egy 10.04-et. Elég sokat számítógépezek van amikor napi 8-10 órát is a gép előtt ülök, idáig ezzel nem volt különösebb gond. Azt vettem észre, hogy az ubuntuval kb. 3-4 óra után úgy megeröltetni a szememet, hogy abba is kell szinte hagyjam a gépezést. Az nvidia proprietary drivert felraktam ugyanabban a felbontásban használom mint az XP-t. A font renderingnél is kipbróbáltam az RGB-től VBGR-ig mindent, variáltam a font méretet a témákat de sehogyse lett jobb. Van valakinak valami tippje esetleg, nem szeretnék e miatt visszatérni az XP-re

Köszönöm.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest