Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen TV-t vegyek?
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Körvonalazódik az első Panther Lake lapkát használó notebookok ára
Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
üzenetére
Akkor valamit nagyon rosszul csinálok, mert a gépre (HDD-re) telepítés sikertelen volt.
(Rászántam magam, hadd menjen föl a netbookra, az XP mellé. 5 éve, a magyar UHU-val ez simán működött.)
Amikor rákattintok az induláskor feljövő menüből a "telepítés"-re, akkor elindul, megkérdezi a helyet, a billentyűzetet. Ekkor (3.lépés) befordul homokórába, és fél óra alatt sem történt semmi. Azt, hogy a neten jár, azt a router villogásából látom.
Fél óra után meguntam, és a főkapcsolóval (4 mp nyomva tart) lelőttem a gépet. A pendriveot kihúztam, és az XP csak hibaüzenettel, csökkentett módban indult el. Akkor valamit csak csinált a gépemen?Egyébként egy N450 atomos netbook GMA 3150 prociba integrált vga-val. (Samsung N150)
Mostmár ugyanarról a pendrive-ról LIVe-ként sem indul, félúton lerohad. Valami történhetett a fájlokkal rajta.
Nem tudom, hogyan tovább....
A kis gépen fontos adatok vannak az a munkaeszközöm, tehát nem lenne jó hazavágnom.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen egeret válasszak?
- Spotify
- Steam topic
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- TCL LCD és LED TV-k
- Könnyű, egyszerű, mutatós óra a Honortól
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest