Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
üzenetére
Akkor valamit nagyon rosszul csinálok, mert a gépre (HDD-re) telepítés sikertelen volt.
(Rászántam magam, hadd menjen föl a netbookra, az XP mellé. 5 éve, a magyar UHU-val ez simán működött.)
Amikor rákattintok az induláskor feljövő menüből a "telepítés"-re, akkor elindul, megkérdezi a helyet, a billentyűzetet. Ekkor (3.lépés) befordul homokórába, és fél óra alatt sem történt semmi. Azt, hogy a neten jár, azt a router villogásából látom.
Fél óra után meguntam, és a főkapcsolóval (4 mp nyomva tart) lelőttem a gépet. A pendriveot kihúztam, és az XP csak hibaüzenettel, csökkentett módban indult el. Akkor valamit csak csinált a gépemen?Egyébként egy N450 atomos netbook GMA 3150 prociba integrált vga-val. (Samsung N150)
Mostmár ugyanarról a pendrive-ról LIVe-ként sem indul, félúton lerohad. Valami történhetett a fájlokkal rajta.
Nem tudom, hogyan tovább....
A kis gépen fontos adatok vannak az a munkaeszközöm, tehát nem lenne jó hazavágnom.
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest