Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
Aktív témák
-
J97
tag
Köszi srácok a tippeket!
Kendek: A frissítéseket már kipróbáltam. A pidgin a PPA tárból lett feltéve, ide a legújabb kerül fel és van hozzá állandó frissítés. Most azzal próbálkoztam, hogy leszedtem a PPA -s pidgint és felraktam az ubuntu saját tárában találhatót. Hátha ezzel nem fogja produkálni az említett jelenséget.
toxin2: Igen erre én is gondoltam már, de az előző verziós ubuntu disztrok esetében még sose volt ilyen gondom, és akkor sem volt swap partíció. Elvileg 2GB rendszermemóriánál már nem nagyon van szükség swap fájlra. Pl. muter gépénél ahol csak 512MB rendszer mem van, oda csináltam, ott el is kél!
Most egyelőre megpróbálom használni az ubuntu tárban lévő régebbi pidgint és majd meglátjuk mi lesz.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest