Aktív témák
-
mzx
senior tag
Egy kedves linuxos user nagyon sokat segitett nekem, az alább kérdés kapcsán is, de sajna van egy pont, amire még nem tudom a választ, és az illető per pill nem elérhető.
Megkérdek hát mást is.
File kezelővel sikertelen volt a másolásom maradéktalanul. Ezért az illető javaslatára rsync paranccsal tettem, bár először ő a cp -t javasolta, de szoltam neki: van egy mappa, ami tele van médiafile-kal, több GB, azt nem akarom, de MINDEN MÁST igen (100MB körüli) , a forrásból.
Rendben is lenne az rsync parancs, de sajnos a kivételmappát is másolja avval a szintaktikával, ahogy eljártam.
Mit hibáztam el? Fiktiv mappanevekkel idemásolom, mit tettem:
rsync -a /home/USEREM /media/idemegy --exclude=/home/USEREM/KIVETELMAPPA
Előre is köszi a válaszokat.

Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest