Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Hát, az egér áthúzásos eltűnés valóban fennáll néha, erre nem tudok gyógyírt, tényleg zavaró tud lenni, de annyira nem vészes azért.
A Nautilusos problémára a megoldást leírtam, igazából én sem értem, hogy mért kell megnyitni azt mikor bedugok egy pendrive-ot. Persze leginkább azért zavar, mert nemigazán használom a Nautilust, inkább a Krusadert.
De ha az zavar, hogy automatikusan csatlakoztat (bár nem hiszem, mert mintha ennek a hiányára panaszkodtál volna múltkor), az is kikapcsolható, aztán itt is csak egy kattintás a csatolás.Persze nem akarlak lebeszélni vagy ilyesmi, attól, hogy számomra nem annyira szimpatikus, attól még valóban jó lehet a KDE is.

Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- 250GB m-SATA SSD-k
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest