Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD FX
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
egyre jobb... bebootoltam live cd-ről, bedugom a sticket, nem megy. bedugom egy másik usb-be, és megy
most megy a friss telepítés, 0-ról. már csak a notit kell rávenni, hogy a régi beállításokat, ami miatt nem ment, felejtse el. csak azt nem tudom, hogy erre hol és hogyan lehet rávenni (azt újratenni nem akarom).mindkettő 10.04
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
Üzleti előfizetők hirdetései
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most megy a friss telepítés, 0-ról. már csak a notit kell rávenni, hogy a régi beállításokat, ami miatt nem ment, felejtse el. csak azt nem tudom, hogy erre hol és hogyan lehet rávenni (azt újratenni nem akarom).