Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
egyre jobb... bebootoltam live cd-ről, bedugom a sticket, nem megy. bedugom egy másik usb-be, és megy
most megy a friss telepítés, 0-ról. már csak a notit kell rávenni, hogy a régi beállításokat, ami miatt nem ment, felejtse el. csak azt nem tudom, hogy erre hol és hogyan lehet rávenni (azt újratenni nem akarom).mindkettő 10.04
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most megy a friss telepítés, 0-ról. már csak a notit kell rávenni, hogy a régi beállításokat, ami miatt nem ment, felejtse el. csak azt nem tudom, hogy erre hol és hogyan lehet rávenni (azt újratenni nem akarom).