Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 24 év után feltámad hamvaiból az Elecom különleges irodai egere
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
egyre jobb... bebootoltam live cd-ről, bedugom a sticket, nem megy. bedugom egy másik usb-be, és megy
most megy a friss telepítés, 0-ról. már csak a notit kell rávenni, hogy a régi beállításokat, ami miatt nem ment, felejtse el. csak azt nem tudom, hogy erre hol és hogyan lehet rávenni (azt újratenni nem akarom).mindkettő 10.04
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most megy a friss telepítés, 0-ról. már csak a notit kell rávenni, hogy a régi beállításokat, ami miatt nem ment, felejtse el. csak azt nem tudom, hogy erre hol és hogyan lehet rávenni (azt újratenni nem akarom).