- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tavaszi hardvernyitány
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kendek
üzenetére
Én nem vagyok Upnp párti.
Tudom, hogy egyszerűbb, de én jobban szeretem, ha csak az van nyitva, amit én szeretnék. 
Egy egyszerű 542-es TP-Link-em van. Volt Linksys WRT54GL-em is, csak voltak gondok a szolgáltatással, és azt hittem, hogy a router volt a gond, bár közben kiderült, hogy nem. Kicsit sajnálom, hogy eladtam, de elég a tp-link is.
Meg ez elfér olyan helyen ahol a Linksys nem fért volna. 
Más, mostanság mindig 220-ról ment a noti, nem is volt semmi gond az indítással, most benne van az akksi, na mondom kipróbálom mennyit megy, és töltés utáni indításkor elsőre nem indult el a rendszer. Nyomtam egy CTRL+ALT+DEL-t, ennek hatására leállító lila képernyő, és újraindult. De mást hiába nyomtam, nem reagált semmire.. Szal ezt is csak akkor csinálja, amikor aksiról megy a gép, de tudnám miért..
Aktív témák
- Filmvilág
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Path of Exile (ARPG)
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom, hogy egyszerűbb, de én jobban szeretem, ha csak az van nyitva, amit én szeretnék.