- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Sziasztok.
Feltettem a Kubuntut, ezt szeretném nyáron használni. Integrált ATI videovezérlőm van (AMD690G). Asus m2a-vm.
Alap esetben müködik a dolog, de persze próbáltam feltenni az #1 hozzászólásban lévő dolgot: fglrx.
Fel is tette, csak az a gond, hogy egyből behal minden. Néha fekete képernyő, néha csak eltünik az ablak teteje és összeomlás van. Szóval annyi neki. A hardware driversnél azt irja, hogy nincs gyári meghajtó használatban. (Engedélyezni se lehet). Leszedtem az Emvy-t, az meg azt irja egy nagy piros X-el, hogy nyista támogatás, úgyhogy ott sem lehet semmit se csinálni.
Van vmi más mód,hogy működjön jól, vagy ezzel az integrált chipsettel nem fog menni? Most pl helyre se tudom hozni, mert ahogy belépnék összeomlik.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs