Hirdetés
Aktív témák
-
pitipeti
csendes tag
Gyorsan kellene nekem egy kis segítség, mert nincs időm, hogy olvasgassak. Dolgoznom kellene a géppel.
Szóval: a gparted live CD-vel létrehoztam egy ext3-as partíciót, amit aztán sikeresen fel is csatoltam a /media/CONT könyvtárba az alábbi fstab sorral:
/dev/sdb1 /media/CONT ext3 rw,auto,suid,dev,exec,users,async 0 0
A meghajtó látszik, de nem írható. Megpróbáltam egy root-ként indított nautilus-szal átírni a jogosultságokat. Átírta.
De amit ezután tapasztaltam azt nem igazán értem:
Ha root-ként nézem meg a könyvtár jogosultságait akkor a módosított verzió látszik, ha pedig sima mezei júzerként akkor mindenhol root bejegyzés található és az hogy csak olvasható.Szóval hogyan tudnám gyorsan írhatóvá tenni az új partíciót minden felhasználó számára?
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest