Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- E-book olvasók
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
grub: szerintem hagyta a régit, de azóta megformáztam, és újraraktam a grub-ot, most már biztos a 2-es, és valóban nincs menu.lst, futólag olvastam is róla, de majd megnézem valamikor részletesen.
Panel: pont az a gond, hogy 9.10 alatt nincs külön 'volume control' ikon, mivel be van építve a Notif.A.-ba, ami nekem nem tetszik.
Illetve az ikonok randa hátterét sem értem, erről az ubuntu forums-on is írtak, de aktív téma, nincs még megoldva (?). Nálatok nincs ilyen? Pl. amarok, checkgmail, szürke hátteret rak be, nem transzparens (mint pl. 9.04 alatt)...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest