- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
body007
üzenetére
Én is routerről nyomulok wifivel. Mivel a hivatkozott hiba csak a betárcsázósakat érintette, nem szembesültem azzal a hibával amire itt egyesek hivatkoznak. De megjegyzem, ha a korábbi verziók, vagy a Suse a wifit nem ismeri fel, az értelemszerűen sokkal nagyobb probléma lehet, mert a statisztikák szerint szélessávról wifi-vel már többen vannak internetezők, mint betárcsázós alapon. De ezen kár is vitatkozni, ha közben kijavították a csogagot. Én például a barátaimnak adtam saját Remastesys-el készített instal-CD-t. Miután frissítés után csináltam, már nincsen benne ez a hiba (sem). Szerintem a két főverzió között készíthetnének ilyet hivatalosan is. Sokkal előbbre lennénk vele, mint azzal, az ostoba fórumos tanáccsal, hogy "tőcs'd akkor a korábbi verziót"...

(#23555) sh4d0w: Nem, nekem nem dobált el tízpercenként. Az elejétől jó volt.
"De nem csak ez bugos a 9.10-ben, hanem nagyon sok egyéb dolog is, pl. PulseAudio..."
Ezt sem vettem észre. Miben nyilvánult meg ez a PulseAudio hiba? Lehet, hogy mára ez is ki van javítva, azért nem észlelem?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest