Hirdetés
Aktív témák
-
mzx
senior tag
E percekben feljemény a 4)-es bekezdésemhez :
rájöttem, azert lassult be a szokásosnál is jobban az LXDE rendszerem, mert a Totem filmlejátszóban inditottam kivételesen az adott netrádiócsatornát, mivel Rythmbox playerben kissé szaggatta , ezért Totemben probáltam ki ahelyett.Most újra Rythmbox-ban inditottam, és ismét fele annyira terhelt a CPU

(bár ez sem valami "Szpídi Gonzálesz"
)
Csak hát, mondom, Rythm Box-ban olykor meg beszaggatja a lejátszását, pillanatokra...
(pedig csak 96kbps netrádió)->
5)
Tud valaki ajánlani lxde feluletre olyan playert, amelyik nagy eséllyel hibátlanul játszik P3-as, 500MHz-s gépen is netrádiót , kulonosebb rendszerterhelés nélkul, akár 128 kbps , mp3-as folyamú netrádiót?u.i.: egyedul a weboldalak letöltése gyorsabb itt linuxon, mint windows-ban
De már ezért is megérte feltenni.
(meg egyéb okokbol
)
Aktív témák
- Milyen routert?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
(pedig csak 96kbps netrádió)
)