Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- ASUS notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
Aktív témák
-
Füsi
csendes tag
Szervusztok
Karácsony előtti kérdésem: eeepc900-n meghalt az XP: tegyen be javító CD-t és a "J" gomb megnyomásával blablablablabla...
eeepc-n nincs optikai meghajtó, mint köztudott, meg az XP-nél gyorsabbat szerettem volna a 900MHz-es cerkához és 1GB RAM-hoz, így az EeeBuntu mellett döntöttem.
Készítettem egy SD kártyás EeeBuntut 2 szer is, a 3.0 Base és a 3.0 Standard személyében, felálltak a "bemutató rendszerek", azonban az install 94%-nál mind a kettő megállt a Grub dev/sda eszközre telepítése során: " grub-install/dev/sda hibát adott " fatális hiba asszem, leokézás után leáll a telepítés és marad a "bemutató rendszer". Én tovább szeretnék lépni a Wifi, hangszoró és egyéb problémák felé

Segítsetek mit tudnék tenni, hogy az installálás 100% legyen.
Üdv: Zsolt
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Micro Four Thirds
- Elektromos autók - motorok
- ASUS notebook topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs