Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Léghűtés topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
Aktív témák
-
GD
őstag
most mé, olyan cuki
, amúgy nem csak egy sima apt-get parancsot futtat, forrásokat szed le meg deb-t csinál meg mittomén.. annyi sort dobált ki a képernyőre hogy azt hittem mátrixban látok..perl script
kényelem :-) és működikha az nvidia oldalon lévő binárissal akartam telepíteni, sose jött össze mert "No precompile kernel found" persze a /usr/src-ben már csak a fülemre nem raktam symlinket linux néven..de így sem, ráadásul a 2.6.21-22 körül van vmi más nvidia bug is..
nem vagyok én annyira google túrós pajtás..
aztán debian-ra nvidia ,automatix2-vel már beszívtam..más: nuvola nevű témát használok gnome alatt és a ("start") menüben túl nagyok az ikonok. a 800-as függőleges felbontáshoz nem fér ki ha sok elem van a menüben, csúszkálni meg nem szeretek.... lehet vhogy méretezni?.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- Amatőr csillagászat
- PlayStation 5
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMEREKNEK Kötelező alaplap!!! Akár részletre is! Érdeklődj!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, amúgy nem csak egy sima apt-get parancsot futtat, forrásokat szed le meg deb-t csinál meg mittomén.. annyi sort dobált ki a képernyőre hogy azt hittem mátrixban látok..perl script