Hirdetés
Aktív témák
-
GD
őstag
most mé, olyan cuki
, amúgy nem csak egy sima apt-get parancsot futtat, forrásokat szed le meg deb-t csinál meg mittomén.. annyi sort dobált ki a képernyőre hogy azt hittem mátrixban látok..perl script
kényelem :-) és működikha az nvidia oldalon lévő binárissal akartam telepíteni, sose jött össze mert "No precompile kernel found" persze a /usr/src-ben már csak a fülemre nem raktam symlinket linux néven..de így sem, ráadásul a 2.6.21-22 körül van vmi más nvidia bug is..
nem vagyok én annyira google túrós pajtás..
aztán debian-ra nvidia ,automatix2-vel már beszívtam..más: nuvola nevű témát használok gnome alatt és a ("start") menüben túl nagyok az ikonok. a 800-as függőleges felbontáshoz nem fér ki ha sok elem van a menüben, csúszkálni meg nem szeretek.... lehet vhogy méretezni?.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, amúgy nem csak egy sima apt-get parancsot futtat, forrásokat szed le meg deb-t csinál meg mittomén.. annyi sort dobált ki a képernyőre hogy azt hittem mátrixban látok..perl script