Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia
Bocsi,hogy csak most válaszolok de nem volt időm,igen beírtam elé a sudo,és kipróbáltam amit írtál de megint az a gondom mint eddig.A hiba pedig az,hogy feltelepítettem ezt a linux ennek a leírásnak alapján gos 3.1 ismerkedni akarok más linuxal is.És jó is néz ki a felülette
,de a zárt meghajtót akartam engedélyezni a broadcom b43 wlan kártyához elkezdi letölteni de nem fejezi be mert mindig idő túllépés el megszakítja a telepítést.Így ott álok egy félig feltelepíttet b43-fwcutter driverrel.
Aktív témák
Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,de a zárt meghajtót akartam engedélyezni a broadcom b43 wlan kártyához elkezdi letölteni de nem fejezi be mert mindig idő túllépés el megszakítja a telepítést.Így ott álok egy félig feltelepíttet b43-fwcutter driverrel.