Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
törölt tag
1. nem mindegy? örülj neki, hogy gyorsabb
lehet, hogy biztonsági program (vagy esetleg kettő program összeakadva), vagy automatikus frissítések miatt2. szerintem talán a compiznak köszönhető, már ha be van kapcsolva. a gnome amúgy nem szabvány, hanem egy ablakkezelő. van még másik több fajta is, egyesek több, mások kevesebb erőforrást esznek.
3. nem hiszem, hogy 1GB ram kevés lenne neki. bár attól függ mit csinálsz épen. nekem most egy FF van nyitva 7 füllel, egy pidgin meg egy QQ, és így is csak 370MB körül fogyaszt. 2GB ram mellett én ki is kapcsoltam a virtuális memóriát teljesen, ne nyúlkáljon a vinyóhoz feleslegesen, főleg laptopon ne.
hunfatal: nem tudom, hogy csak a kernelre tudsz-e frissíteni (gyanítom, hogy nem), de egy
sudo apt-get upgrade -d
segítségével fel tudod tenni az új kiadást. bár ez olyan 2GB körül fog letölteni (csak az idő hosszúsága miatt mondom, mivel ezek a csomagok nem valami mellé, hanem helyett kerülnek fel).
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lehet, hogy biztonsági program (vagy esetleg kettő program összeakadva), vagy automatikus frissítések miatt