Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
Aktív témák
-
törölt tag
1. nem mindegy? örülj neki, hogy gyorsabb
lehet, hogy biztonsági program (vagy esetleg kettő program összeakadva), vagy automatikus frissítések miatt2. szerintem talán a compiznak köszönhető, már ha be van kapcsolva. a gnome amúgy nem szabvány, hanem egy ablakkezelő. van még másik több fajta is, egyesek több, mások kevesebb erőforrást esznek.
3. nem hiszem, hogy 1GB ram kevés lenne neki. bár attól függ mit csinálsz épen. nekem most egy FF van nyitva 7 füllel, egy pidgin meg egy QQ, és így is csak 370MB körül fogyaszt. 2GB ram mellett én ki is kapcsoltam a virtuális memóriát teljesen, ne nyúlkáljon a vinyóhoz feleslegesen, főleg laptopon ne.
hunfatal: nem tudom, hogy csak a kernelre tudsz-e frissíteni (gyanítom, hogy nem), de egy
sudo apt-get upgrade -d
segítségével fel tudod tenni az új kiadást. bár ez olyan 2GB körül fog letölteni (csak az idő hosszúsága miatt mondom, mivel ezek a csomagok nem valami mellé, hanem helyett kerülnek fel).
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- BestBuy ruhás topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lehet, hogy biztonsági program (vagy esetleg kettő program összeakadva), vagy automatikus frissítések miatt