Hirdetés
Aktív témák
-
blaces
tag
válasz
Major Major
üzenetére
Ooohh hogyne tudnám, hogy teljesen más KDE van itt 8.10 alatt mint 7.10 alatt, de én nem a KDE-be szerettem bele (persze nekem jobban bejön mint a gnome), hanem magába a Kubuntuba. Opensuse, Fedore, Mandrake linuxok KDE alatt nem tetszenek...

ndiswrapper-ben kérnék segítséget: hát én a programos részét raktam fel (ehhez találtam jó leírást, és nem voltak kétségeim), és nem kínlódtam a terminálban vele, mert itt már több variációt olvastam, meg szerepelt benne valami backlist-ben való írás is (google találatok) és nem akartam kockáztatni, ezért terminált nem próbáltam.
Itt ndiswrapper-rel mi lehet a gond?
Kép link
Hardware presentre: no-t ír ki. És ha a Configure Networkra katttintok, semmit sem csinál. Pedig az inf fájlt betöltöttem, és ahol van mappában még a sys fájl is ott van (ilyet is olvastam, hogy az is legyen ugyanabban a mappában)
Valaki tud segíteni?Madwifi nem vált be sajnos

Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest