Hirdetés
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kezdek kiborulni.
Elmentem nagyszülőkhöz, erre látom, hogy az LXDE haldoklik, az az alap fekete "tálca" csíkja el van tüntetve, képernyő bal oldalán meg van egy üres szürke tálca csík. Azt a csíkot visszarendeztem, meg pár ikont rá is tudtam tenni, de a legfontosabb "start" gombot, amiről minden elérhető, azt nem tudtam.
Aztán próbáltam egy recovery-t, ahol helyrehozza a csomagokat, az végigment, és magától eltávolította lxde-t, viszont a gnome-ot nem hozta helyre. Így kaptam egy rendszert ablakkezelő nélkül, a betöltés az üres sárga képernyőig jutott.
Aztán valahogy sikerült apt-get installal helyrehoznom lxde-t, visszakaptam azt az állapotot, ami fogadott az elején. Compiz nem indítható el, egy-két villanás, aztán utána már lxde is alig akar működni.
Mit lehet ilyenkor csinálni? A parancsértelmező az még működik, meg ikonról firefox, fájlböngésző...
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Windows 10
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest