Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kezdek kiborulni.
Elmentem nagyszülőkhöz, erre látom, hogy az LXDE haldoklik, az az alap fekete "tálca" csíkja el van tüntetve, képernyő bal oldalán meg van egy üres szürke tálca csík. Azt a csíkot visszarendeztem, meg pár ikont rá is tudtam tenni, de a legfontosabb "start" gombot, amiről minden elérhető, azt nem tudtam.
Aztán próbáltam egy recovery-t, ahol helyrehozza a csomagokat, az végigment, és magától eltávolította lxde-t, viszont a gnome-ot nem hozta helyre. Így kaptam egy rendszert ablakkezelő nélkül, a betöltés az üres sárga képernyőig jutott.
Aztán valahogy sikerült apt-get installal helyrehoznom lxde-t, visszakaptam azt az állapotot, ami fogadott az elején. Compiz nem indítható el, egy-két villanás, aztán utána már lxde is alig akar működni.
Mit lehet ilyenkor csinálni? A parancsértelmező az még működik, meg ikonról firefox, fájlböngésző...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L380,13.3" FHD,i3-8130U,8GB DDR4,128GB SSD, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest