Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
kipróbáltam a jaunty-t, abból is a kubuntut... nem igazán lopta be magát a szívembe
eleve sokkal lassabb a kde4.2, mit pl. a 3.5. ráadásul a rejtett wlan hálóhoz se tud csatlakozni, parancssorból se. ez mondjuk furcsa. úgyhogy nem is törtem vele sokáig matam, az egész kinézete nem tetszik, pont az veszett el a 4.2-vel, ami a 3.5-ben jó volt a gnome-mal szemben.közben leszedtem a gnome-os alapverziót is, az már lényegesen barátibb, live rendszer alól is egyből tudtam hálóra menni. mondjuk annak meg betöltés során elég érdekes volt a hangja... de majd telepített rendszer esetén megnézem.
mod: a hang a messages szerint amiatt zsenge, mert legacy (32bit) módban megy. úgyhogy a leszedett 64-bites helyett mégiscsak visszaállok az i386-os verzióra, nem hinném, hogy a 64-bit nyújtana bármi érezhető pluszt.
mod2: alpha4 i386: live-ként ez is recsegett, majd telepítés közben kiírta, hogy i/o error
a vinyót korábban ellenőriztem, a pendrive meg megintcsak jó. lehet, hogy nem szereti a pd-s telepítést? annak mg nem sok értelme van. no mindegy, most rajzolom ki egy cdrw-re, oszt meglássuk...
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eleve sokkal lassabb a kde4.2, mit pl. a 3.5. ráadásul a rejtett wlan hálóhoz se tud csatlakozni, parancssorból se. ez mondjuk furcsa. úgyhogy nem is törtem vele sokáig matam, az egész kinézete nem tetszik, pont az veszett el a 4.2-vel, ami a 3.5-ben jó volt a gnome-mal szemben.
a vinyót korábban ellenőriztem, a pendrive meg megintcsak jó. lehet, hogy nem szereti a pd-s telepítést? annak mg nem sok értelme van. no mindegy, most rajzolom ki egy cdrw-re, oszt meglássuk...