Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
kipróbáltam a jaunty-t, abból is a kubuntut... nem igazán lopta be magát a szívembe
eleve sokkal lassabb a kde4.2, mit pl. a 3.5. ráadásul a rejtett wlan hálóhoz se tud csatlakozni, parancssorból se. ez mondjuk furcsa. úgyhogy nem is törtem vele sokáig matam, az egész kinézete nem tetszik, pont az veszett el a 4.2-vel, ami a 3.5-ben jó volt a gnome-mal szemben.közben leszedtem a gnome-os alapverziót is, az már lényegesen barátibb, live rendszer alól is egyből tudtam hálóra menni. mondjuk annak meg betöltés során elég érdekes volt a hangja... de majd telepített rendszer esetén megnézem.
mod: a hang a messages szerint amiatt zsenge, mert legacy (32bit) módban megy. úgyhogy a leszedett 64-bites helyett mégiscsak visszaállok az i386-os verzióra, nem hinném, hogy a 64-bit nyújtana bármi érezhető pluszt.
mod2: alpha4 i386: live-ként ez is recsegett, majd telepítés közben kiírta, hogy i/o error
a vinyót korábban ellenőriztem, a pendrive meg megintcsak jó. lehet, hogy nem szereti a pd-s telepítést? annak mg nem sok értelme van. no mindegy, most rajzolom ki egy cdrw-re, oszt meglássuk...
Aktív témák
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Spórolós topik
- LEGO klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eleve sokkal lassabb a kde4.2, mit pl. a 3.5. ráadásul a rejtett wlan hálóhoz se tud csatlakozni, parancssorból se. ez mondjuk furcsa. úgyhogy nem is törtem vele sokáig matam, az egész kinézete nem tetszik, pont az veszett el a 4.2-vel, ami a 3.5-ben jó volt a gnome-mal szemben.
a vinyót korábban ellenőriztem, a pendrive meg megintcsak jó. lehet, hogy nem szereti a pd-s telepítést? annak mg nem sok értelme van. no mindegy, most rajzolom ki egy cdrw-re, oszt meglássuk...