Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
Most nezegettem a HW-kat ubuntu alatt es erdekes jelensegre bukkantam...
adott egy EnGenius EL-2511CD EXT2 (ua., mint a Senao NL-2511CD EXT2) de Orinoco drivert tolt be. Vegulis halozatokat felismer, de eleg furcsa.
Itt is panaszkodtak, de megoldasra valahogy nem akadtam ra. Valami otlet? Vagy inkabb hagyjam az egeszet?
Jut eszembe.... szerintem a win repulni fog teljesen innen. Annyi, hogy lehet uj swap drive-ot letrehozni a jelenlegi helyett? Mert a mostani ahogy neztem nem eleg a hibernalashoz.
Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest