Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Kephamos
üzenetére
Kubuntu 8.04-et használok. KDE 3.5.10 van jelenleg, ami nekem személy szerint jobban bejön, mint a gnome (ubuntu). Igaz, hogy tapasztalataim alapján lassabban áll fel, mint a gnome.
Viszont Kubuntu 8.10 alatt már KDE 4.1.2 van, és valahogy nekem a kde 4 nem tetszik... Nem tudtam úgy beállítani, ahogy én szerettem volna, így mostanában mindenkinek a gnome felületet használó ubuntu 8.10-et raktam fel.
Ha ubunturól akarsz váltani kubuntura, nem kell külön feltelepítened, elegendő a kde csomagot felraknod, az húzza magával a többi cuccot is. Nézd meg synapticban. (nekem most kubuntu 8.04-ben legalábbis a kde csomag behúzna minden kde-s cuccot a leírás szerint:
This metapackage includes all the official modules released with KDE that are not specific to development. In addition to the core KDE modules, this includes multimedia, networking, personal information manager (PIM), graphics, education, games, web development, system administration tools, and other artwork and utilities.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell 90W USB-C töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest