Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen széket vegyek?
- PLC programozás
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Kephamos
üzenetére
Kubuntu 8.04-et használok. KDE 3.5.10 van jelenleg, ami nekem személy szerint jobban bejön, mint a gnome (ubuntu). Igaz, hogy tapasztalataim alapján lassabban áll fel, mint a gnome.
Viszont Kubuntu 8.10 alatt már KDE 4.1.2 van, és valahogy nekem a kde 4 nem tetszik... Nem tudtam úgy beállítani, ahogy én szerettem volna, így mostanában mindenkinek a gnome felületet használó ubuntu 8.10-et raktam fel.
Ha ubunturól akarsz váltani kubuntura, nem kell külön feltelepítened, elegendő a kde csomagot felraknod, az húzza magával a többi cuccot is. Nézd meg synapticban. (nekem most kubuntu 8.04-ben legalábbis a kde csomag behúzna minden kde-s cuccot a leírás szerint:
This metapackage includes all the official modules released with KDE that are not specific to development. In addition to the core KDE modules, this includes multimedia, networking, personal information manager (PIM), graphics, education, games, web development, system administration tools, and other artwork and utilities.
Aktív témák
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest