Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Kephamos
üzenetére
Kubuntu 8.04-et használok. KDE 3.5.10 van jelenleg, ami nekem személy szerint jobban bejön, mint a gnome (ubuntu). Igaz, hogy tapasztalataim alapján lassabban áll fel, mint a gnome.
Viszont Kubuntu 8.10 alatt már KDE 4.1.2 van, és valahogy nekem a kde 4 nem tetszik... Nem tudtam úgy beállítani, ahogy én szerettem volna, így mostanában mindenkinek a gnome felületet használó ubuntu 8.10-et raktam fel.
Ha ubunturól akarsz váltani kubuntura, nem kell külön feltelepítened, elegendő a kde csomagot felraknod, az húzza magával a többi cuccot is. Nézd meg synapticban. (nekem most kubuntu 8.04-ben legalábbis a kde csomag behúzna minden kde-s cuccot a leírás szerint:
This metapackage includes all the official modules released with KDE that are not specific to development. In addition to the core KDE modules, this includes multimedia, networking, personal information manager (PIM), graphics, education, games, web development, system administration tools, and other artwork and utilities.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest