Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Traxx
őstag
A linket végig nem olvastam, csak a támogatott kártyákat
De ahogy olvastam, hogy forgatás, kutyafüle...hiába magyar, eléggé velkám tu linuksz (copyright by Vladi) jellege van
Atomkezdőként pláne... Azok után, hogy ezen kívül mindent szépen felismert, belőtt, kissé kellemetlen...
Otthonról elindítom majd megint a live-ot, és meglátom, mire megyek vele...amúgy így, CD-ről bootolva megy ez a forgatás dolog, vagy csak ha fel van telepítve? Egyáltalán: így, előképzettség, rálátás nélkül mennyi esélyem van, hogy sikerül?

Még ilyet találtam...ez a dátum szerint régebbi, de nem tudom, mennyire jó.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ahogy olvastam, hogy forgatás, kutyafüle...hiába magyar, eléggé velkám tu linuksz (copyright by Vladi) jellege van
Atomkezdőként pláne... Azok után, hogy ezen kívül mindent szépen felismert, belőtt, kissé kellemetlen...