Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- eGPU tapasztalatok
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Traxx
őstag
A linket végig nem olvastam, csak a támogatott kártyákat
De ahogy olvastam, hogy forgatás, kutyafüle...hiába magyar, eléggé velkám tu linuksz (copyright by Vladi) jellege van
Atomkezdőként pláne... Azok után, hogy ezen kívül mindent szépen felismert, belőtt, kissé kellemetlen...
Otthonról elindítom majd megint a live-ot, és meglátom, mire megyek vele...amúgy így, CD-ről bootolva megy ez a forgatás dolog, vagy csak ha fel van telepítve? Egyáltalán: így, előképzettség, rálátás nélkül mennyi esélyem van, hogy sikerül?

Még ilyet találtam...ez a dátum szerint régebbi, de nem tudom, mennyire jó.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ahogy olvastam, hogy forgatás, kutyafüle...hiába magyar, eléggé velkám tu linuksz (copyright by Vladi) jellege van
Atomkezdőként pláne... Azok után, hogy ezen kívül mindent szépen felismert, belőtt, kissé kellemetlen...