Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

norbit808 tag válasz  BluEyes

üzenetére BluEyes

üzenetéreNa most vagyok bajban vagy nem nem tudom  meg csináltam de én nem tudom hol lehet kiválasztani az usb vagy hol nem mind1 nekem ott oldalt volt 1 valami rá mentem nagyon gyorsan végig szaladt meg csinálta ki írta hogy 5 másodpercen belül újra indul,meg történt de nem ügy jött be mint a video a youtubeson hanem simán az oprendszer az baj vagy nem csináltam semmit? meg csináltam de én nem tudom hol lehet kiválasztani az usb vagy hol nem mind1 nekem ott oldalt volt 1 valami rá mentem nagyon gyorsan végig szaladt meg csinálta ki írta hogy 5 másodpercen belül újra indul,meg történt de nem ügy jött be mint a video a youtubeson hanem simán az oprendszer az baj vagy nem csináltam semmit?
Új hozzászólás Aktív témák
		Témához kapcsoló anyag

Aktív témák
		- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meg csináltam de én nem tudom hol lehet kiválasztani az usb vagy hol nem mind1 nekem ott oldalt volt 1 valami rá mentem nagyon gyorsan végig szaladt meg csinálta ki írta hogy 5 másodpercen belül újra indul,meg történt de nem ügy jött be mint a video a youtubeson hanem simán az oprendszer az baj vagy nem csináltam semmit?
 meg csináltam de én nem tudom hol lehet kiválasztani az usb vagy hol nem mind1 nekem ott oldalt volt 1 valami rá mentem nagyon gyorsan végig szaladt meg csinálta ki írta hogy 5 másodpercen belül újra indul,meg történt de nem ügy jött be mint a video a youtubeson hanem simán az oprendszer az baj vagy nem csináltam semmit?