- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
azoli09
tag
Helló
Gondoltam máma neki állok és csinálok egy polirt a cpu és a hűtőn ,mikor elkészültem első dolgom volt tesztelni ,először meg néztem milyen meleg a cpu kupak és a magok ,most alapon megy a proci és 1.1000v szóval alul feszelve megy most ,mikor készletem a poliral ősze szereltem és bekapcsoltam mondom mig eszem hagy menyen olyan 20perc és prime rátolva pontosan annyi idő-ig mint polir előtt ,akkor az eredménypoliir előtt kupak hő 37fok magok 47-48 közt ugrált
polir után kupak hő 32 fok magok 41-42 közt ugrált
baromira örülök ennek ,első ilyen munkám ,és várakozáson felül tejesít ,rosszabbra számítottam
amúgy az utolsó fázist 1000papiral csináltam ,sajnos nem találtam 2000 papírt,így nem olyan tükör fényes de amint tudok szerezni 2000 papírt azonnal neki látok ,de nekem igy is jó nem gondolom hogy jobb lesz attól
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest