Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #42092 üzenetére
Mivel reggel 7-kor arra ébredtem, hogy szökik a hűtő a ház elől (ami tegnap teleportált oda) úgy gondoltam, nosza menjünk boltba. Lassú sétával is 10 percen belül van a bolt.
Az utolsó 4 zsemlére majdhogynem közel harccal csaptam le, kifliből mind a kettőt megvettem ami a boltba volt (még nem volt reggel 8) majd a húsos pulthoz beálltam 30 deka parizerért. Csak 14-en voltak előttem, fele 8dkg parizert kért, és elmesélte az élet történetét, a másik fele meg megvette a fél pultot. Laza 55 perc alatt haza is értem (úgy 10 percesnek terveztem a kiruccanást) de közben volt időm gondolkodni, és arra jutottam, hogy az egész úgy szar ahogy van
Van egy 2500ft alatti bevásárlás challengem, újabban már 3000ft alatti sem működik. Tegnap a pénztáros csajszi azon nevetett, hogy amikor közölte velem, hogy 4015, akkor fapofával megjegyeztem, hogy "Remekséges. Újabb indokolatlanul horribilis mennyiségű kiadás"Én amúgy normál zsemléből szoktam olyan szecsót csinálni, hogy kettévágom, megkenem vajjal/melegszendvics krémmel, és megy bele olcsó parizer, rá sajt, rá piros arany (néha papír vékony hagyma és csemege ubi) majd újabb parizer, a zsemle teteje, és melegszendvics sütőben lesütöm. A zsemle pont befér, és ketté vágja mindet a háromszög készítő része. Egész jó "kamu pizzát" lehet belőle csinálni, főleg melegszendvics vagy pizza krémmel. Ma délután is az lesz
(este meg valódi pizza, de az már darts, ivás és barátnőm mellé)
pendrive : Én tavaly január 15-én ilyet vettem : KINGSTON DataTraveler Exodia Onyx 128GB USB 3.0 Fekete akkor 12800ft volt. Idén februárban már ki is bontottam
mostanra 6500ft alatt kapható. De legalább hibátlannak tűnik, legalábbis az első 20GB tutira az.
Nálam csak kupak nélküli jöhet számításba, mert a kupakosoknak mindig az az első, hogy eltűnik a kupakjuk. De látom téged az sem zavar, ha kicsit rózsaszín
Majd számolj be az eredményeiről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Z790 / i5-13600KF / RTX 3080 / DDR5 32Gb / 2Tb SSD / 1000W
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő,
- ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI Alaplap
- MSI MEG Z490 GODLIKE Alaplap
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest