Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz EmberXY #42092 üzenetére

Mivel reggel 7-kor arra ébredtem, hogy szökik a hűtő a ház elől (ami tegnap teleportált oda) úgy gondoltam, nosza menjünk boltba. Lassú sétával is 10 percen belül van a bolt.
    Az utolsó 4 zsemlére majdhogynem közel harccal csaptam le, kifliből mind a kettőt megvettem ami a boltba volt (még nem volt reggel 8) majd a húsos pulthoz beálltam 30 deka parizerért. Csak 14-en voltak előttem, fele 8dkg parizert kért, és elmesélte az élet történetét, a másik fele meg megvette a fél pultot. Laza 55 perc alatt haza is értem (úgy 10 percesnek terveztem a kiruccanást) de közben volt időm gondolkodni, és arra jutottam, hogy az egész úgy szar ahogy van ;]
    Van egy 2500ft alatti bevásárlás challengem, újabban már 3000ft alatti sem működik. Tegnap a pénztáros csajszi azon nevetett, hogy amikor közölte velem, hogy 4015, akkor fapofával megjegyeztem, hogy "Remekséges. Újabb indokolatlanul horribilis mennyiségű kiadás" :D

Én amúgy normál zsemléből szoktam olyan szecsót csinálni, hogy kettévágom, megkenem vajjal/melegszendvics krémmel, és megy bele olcsó parizer, rá sajt, rá piros arany (néha papír vékony hagyma és csemege ubi) majd újabb parizer, a zsemle teteje, és melegszendvics sütőben lesütöm. A zsemle pont befér, és ketté vágja mindet a háromszög készítő része. Egész jó "kamu pizzát" lehet belőle csinálni, főleg melegszendvics vagy pizza krémmel. Ma délután is az lesz :D (este meg valódi pizza, de az már darts, ivás és barátnőm mellé)

pendrive : Én tavaly január 15-én ilyet vettem : KINGSTON DataTraveler Exodia Onyx 128GB USB 3.0 Fekete akkor 12800ft volt. Idén februárban már ki is bontottam :DDD mostanra 6500ft alatt kapható. De legalább hibátlannak tűnik, legalábbis az első 20GB tutira az.
    Nálam csak kupak nélküli jöhet számításba, mert a kupakosoknak mindig az az első, hogy eltűnik a kupakjuk. De látom téged az sem zavar, ha kicsit rózsaszín ;]
    Majd számolj be az eredményeiről.

Új hozzászólás Aktív témák