- Házimozi belépő szinten
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
üzenetére
Az enyémet már fel is függesztette 12-ei hatállyal. De a vicces rész, hogy a blokkolás ellenére, azt azért csak lehetővé teszi, hogy ránézhess a számláidra meg ugyanúgy az arcodba tolja a verification cuccot.
Én még a weben, számítógépen regisztráltam, és 3 évig úgy mond megbízható voltam, mert működött, most meg hirtelen mindenáron fotózzam le a személyimet, amit már korábban be is szkenneltem plusz csináljak szelfit EU-s irányelvekre hivatkozva. Lehet webkamerával is, csak egyrészt nekem nincs webkamera, másrészt a böngésző fel se kínálja, hogy hozzáférjen a nem létező kamerámhoz. Kapásból azt vágja az arcomba, hogy camera not supported.
Úgyhogy nálam itt vége a csodaklassz Wise-használatnak.
Milyen célból hoztad létre ezt a Wise fiókot?
Erre nyilván tudom a választ, de ezt ők is láthatják, szóval nem értem, hogy minek ez a kérdés.
Mi a fő bevételi forrásod?
Közöd?! Csak halkan jegyzem meg, hogy bár a bankoknál is van KYC, a kérdésekre nem kötelező válaszolni. (legalábbis a bankoknál)
Szóval a szelfit törvény írja elő (a konkrét EU-s jogszabályra egy deka hivatkozás nincs), mert azt feltételezik, hogy én nem vagyok azonos a személyimen szereplő személlyel. Ez burkolt célzás a bizalmatlanságra. Egyébként sem nekem kéne bizonygatnom, hogy én vagyok én, hanem annak, aki szerint nem vagyok azonos a személyimen szereplő személlyel. Ja hogy nem tudja? Hát akkor sajnos krokodilkönnyes búcsú következik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Fűnyíró topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest