- Azonnali informatikai kérdések órája
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Játékosok asztalára: MSI MPG 271QR X50 monitor tesztje
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
-
9700 - 9601
10325 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-08-02 22:50 Téma összefoglaló
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Megértem , hogy próbálják kiszűrni ezeket a pénz mosodákat így , csak meglepődve láttam , hogy ilyet kérnek, mivel nem találkoztam még ezzel a vizsgálattal , mert pl a Revolutra mikor regisztráltam néhány hete , ott nem volt ilyen , sőt a pár napos Wise regisztrációm után sem.
De mivel beküldte a számlakivonatot, pozitívan elbírálták , rendben volt , így már tudja használni.
Nagyon sok minden lehet a háttérben, amit vizsgálnak, nem is gondolnál rá, kezdve az IP címtől az applikáció által hozzáférhető dolgokig. Gondolom folymatosan fejlesztik, hogy minél pontosabban tudják szűrni, ez nyilván nem mindig sikeres.
-
WhiteWalker
nagyúr
Na szuper, akkor ez 101.000 Ft-tól a végtelenig kb. bármennyi lehetett... Egyébként régebben nem voltak ilyen vizsgálatok, manapság viszont elszaporodtak a strómanok nevében nyitogatott számlák. Beszállítanak egy hajléktalant a kocsiba, adnak neki egy 5ezrest, és azt mondják csak egy képet csinálnak róla meg a szsemélyije kell. Egy dobós telefonra/telefonszámra beregisztrálják, majd a csalásból, infó csalásból származó pénz oda utalják, és onnan tovább. Ezt próbálja ezzel kiszűrni a Wise is, ahogy szerencsére egyre több bank is, de még mindig vannak bankok, amik leszarják.
Megértem , hogy próbálják kiszűrni ezeket a pénz mosodákat így , csak meglepődve láttam , hogy ilyet kérnek, mivel nem találkoztam még ezzel a vizsgálattal , mert pl a Revolutra mikor regisztráltam néhány hete , ott nem volt ilyen , sőt a pár napos Wise regisztrációm után sem.
De mivel beküldte a számlakivonatot, pozitívan elbírálták , rendben volt , így már tudja használni.
-
ACE-
addikt
Bőven 100 ezer Ft feletti volt
Na szuper, akkor ez 101.000 Ft-tól a végtelenig kb. bármennyi lehetett... Egyébként régebben nem voltak ilyen vizsgálatok, manapság viszont elszaporodtak a strómanok nevében nyitogatott számlák. Beszállítanak egy hajléktalant a kocsiba, adnak neki egy 5ezrest, és azt mondják csak egy képet csinálnak róla meg a szsemélyije kell. Egy dobós telefonra/telefonszámra beregisztrálják, majd a csalásból, infó csalásból származó pénz oda utalják, és onnan tovább. Ezt próbálja ezzel kiszűrni a Wise is, ahogy szerencsére egyre több bank is, de még mindig vannak bankok, amik leszarják.
-
WhiteWalker
nagyúr
Csak kíváncsiságból. Mekkora volt az összeg, ami elakadt első alkalommal?
Bőven 100 ezer Ft feletti volt
-
dredjudge84
őstag
Köszi szépen. Ma megtaláltuk ezt az emailt és feltöltötte az OTP bankszámla kivonatát és megjött a tegnapi "szüneteltetés" alatt lévő összeg.
Már küldött és fogadott is pénzt a Wise appon , úgy néz ki megoldódott a dolog.
Köszönöm mégegyszer

Csak kíváncsiságból. Mekkora volt az összeg, ami elakadt első alkalommal?
-
WhiteWalker
nagyúr
Ő látta,hisz írtad miket kértek. Lehet email vagy üzenet az appban. Ha nem találja kérje az ügyfélszolgálattól.
Köszi szépen. Ma megtaláltuk ezt az emailt és feltöltötte az OTP bankszámla kivonatát és megjött a tegnapi "szüneteltetés" alatt lévő összeg.
Már küldött és fogadott is pénzt a Wise appon , úgy néz ki megoldódott a dolog.
Köszönöm mégegyszer

-
UberMutant
őstag
Nem értem hogy tőlem miért nem kértek ilyet.

Ezeket hol lehet megnézni hogy miket kértek? Emailben küldték ? Mert azt se tudja miket kértek pontosan.
Egyébként köszönöm a segítséget

Ő látta,hisz írtad miket kértek. Lehet email vagy üzenet az appban. Ha nem találja kérje az ügyfélszolgálattól.
-
cocka
veterán
be kell küldenie a kért azonosító doksikat. ha nem teszi, hamarosan kukázzák az accountját.
KYC know your costumer eljárás.ezekkel a doksikkal bizonyosodnak meg, hogy ő az akinek mondja magát.
Érdekes hogy egy magyarországi kereskedelmi bank is az orrom elé dugott ilyen kérdőívet, pontosabban a rajta szereplő információk alapján nekiállt kérdezgetni és közöltem velük, hogy akkor itt álljunk meg. Ezekre miért kell nekem válaszolni. Utána bökte ki az ügyintéző, hogy nem kell válaszolni, ha nem akarok.
Érdekes, hogy a Wise-nál ez kötelező, ahhoz képest, hogy nem is bank.
-
WhiteWalker
nagyúr
be kell küldenie a kért azonosító doksikat. ha nem teszi, hamarosan kukázzák az accountját.
KYC know your costumer eljárás.ezekkel a doksikkal bizonyosodnak meg, hogy ő az akinek mondja magát.
Nem értem hogy tőlem miért nem kértek ilyet.

Ezeket hol lehet megnézni hogy miket kértek? Emailben küldték ? Mert azt se tudja miket kértek pontosan.
Egyébként köszönöm a segítséget

-
UberMutant
őstag
Sziasztok.
Hátha tudtok segíteni Wise-vel kapcsolatban. Nem nagyon pörög a topic , de hátha jön válasz.Szóval regisztráltam a Wise-re , nálam rendben van , tudok utalni,fogadni , semmi gond.
Ellenben , küldtem meghívót az ismerősöknek, ő is regisztrált, rendelt fizikai kártyát is. Elvileg rendben van a profilja , ott van a Wise számláján a kezdeti 6000ft is.
Viszont mégis adódik probléma , mégpedig át akart utalni pénzt (nagyobb összeget ) a saját OTP számlájáról a Wise-re és kért a Wise mindenféle közüzemi számlákat még más egyebet is. Nem értette , én sem , végül vissza ment az összeg az OTP számlájára.
Majd ma ismét kisebb összeget próbált a Wise számlára utalni , de jelenleg az utalás "szüneteltetve" van , ez a felirat szerepel jelenleg az utalás feldolgozása mezőben.Nem tudjátok mi lehet a baj?
Nálam minden okés , nála meg igazából nem megy semmi. Valami ötlet

-
WhiteWalker
nagyúr
Sziasztok.
Hátha tudtok segíteni Wise-vel kapcsolatban. Nem nagyon pörög a topic , de hátha jön válasz.Szóval regisztráltam a Wise-re , nálam rendben van , tudok utalni,fogadni , semmi gond.
Ellenben , küldtem meghívót az ismerősöknek, ő is regisztrált, rendelt fizikai kártyát is. Elvileg rendben van a profilja , ott van a Wise számláján a kezdeti 6000ft is.
Viszont mégis adódik probléma , mégpedig át akart utalni pénzt (nagyobb összeget ) a saját OTP számlájáról a Wise-re és kért a Wise mindenféle közüzemi számlákat még más egyebet is. Nem értette , én sem , végül vissza ment az összeg az OTP számlájára.
Majd ma ismét kisebb összeget próbált a Wise számlára utalni , de jelenleg az utalás "szüneteltetve" van , ez a felirat szerepel jelenleg az utalás feldolgozása mezőben.Nem tudjátok mi lehet a baj?
Nálam minden okés , nála meg igazából nem megy semmi. Valami ötlet

-
HussarF
addikt
Lehet. Azért nem találtad, mert egyenleg visszatérítés és nem kamat.
A 2025 márciusában a Wise-számlákon tartott, jogosult egyenlegek után a Wise éves szinten a következő pénzvisszatérítési kamatokat fizette ki:
1,2% minden EUR után
2,8% minden GBP után
2,8% minden USD utánA mérték havonta változik.
Köszi!
-
fatal`
titán
Lehet. Azért nem találtad, mert egyenleg visszatérítés és nem kamat.
A 2025 márciusában a Wise-számlákon tartott, jogosult egyenlegek után a Wise éves szinten a következő pénzvisszatérítési kamatokat fizette ki:
1,2% minden EUR után
2,8% minden GBP után
2,8% minden USD utánA mérték havonta változik.
-
HussarF
addikt
Azt lehet valahol látni mennyi az EUR látra szóló kamat a Wise-nál? Találtam egy ilyet, de ha jól értem, ehhez be kell tenni valami alapba.

-
SFU
tag
-
Oliverda
félisten
-
SFU
tag
-
Oliverda
félisten
Szervusztok,
A kérdésem a következő: nagyobb összeget kell elutalnom forintban egy cégnek, magyar bankszámlára a Wise magánszámláról, ahol jelenleg EUR van. Hogy tudom ezt kivitelezni, lehetőleg tranzakció mentesen? Fizetési kérelem a Cégtől, vagy 50 000 Ft-ként pl.? A másik, hogy váltsam át Forintra a kérdéses EUR-t, és úgy utaljam, vagy csak egyenesben EUR->HUF?
Válaszaitokat köszönöm!U.i van Revolutom is, ha az a megoldás.
Revoluton előfizető vagy? Kb. mekkora összeg?
-
SFU
tag
Szervusztok,
A kérdésem a következő: nagyobb összeget kell elutalnom forintban egy cégnek, magyar bankszámlára a Wise magánszámláról, ahol jelenleg EUR van. Hogy tudom ezt kivitelezni, lehetőleg tranzakció mentesen? Fizetési kérelem a Cégtől, vagy 50 000 Ft-ként pl.? A másik, hogy váltsam át Forintra a kérdéses EUR-t, és úgy utaljam, vagy csak egyenesben EUR->HUF?
Válaszaitokat köszönöm!U.i van Revolutom is, ha az a megoldás.
-
nggabi
félisten
Várjál jól értem, tehát ha ingyenes a bankszámlámról az utalás, akkor ingyen beutalok a Wise-ra, de ha ugyanezt a pénzt vissza szeretném utalni magamnak, azért már fizetni kell? LOL
Hát akkor kiveszem ATM-ből, arra tudtommal Wise-ék még nem számolnak fel 0.9%-ot vagy igen? Első kettő állítólag ingyenes 150k-ig a Wise-nál is.50e ft felett díjköteles az utalás, igen.
-
Jim74
nagyúr
Keresel 1000 forintot -> lejön belőle 15% szja -> megkapsz 850 forintot -> veszel valamit, az eladó által megszabott árra rájön az áfa és kisker-különadó, összesen 31,5%. Azaz kétszer adózik a pénzed, vehetsz az ezresből kb. 582 forint értékű árut... és az egyéb járulékokat nem is említettem.
NA JÓ DE LEGALÁBB ÉRTELMES DOLGOKRA KÖLTIKMég ha csak az szja jönne le belőle... Az 1000-ből kb. 650-et kapsz meg...
-
jbnd-007
tag
Megállították egy 20 ezres szálládíj utalásomat, mert a párom foglalta, ezért a közleménybe beírtam a nevét a könnyebb azonosításhoz. Ezen kiborult az AI, hogy ki az az x y, adjam meg az összes adatát és majd 4 napon belül eldöntik, hogy mi lesz.
Most magyarázkodhatok a szállásadónak, hogy várjon 4 napot, biztos nem vagyok csaló, mert persze törölni se engedi a tranzakciót, hogy kifizessem kp-ban.
Lassan nyitni fogok egy bankszámlát valahol máshol...
-
vesir
tag
-
cocka
veterán
Várjál jól értem, tehát ha ingyenes a bankszámlámról az utalás, akkor ingyen beutalok a Wise-ra, de ha ugyanezt a pénzt vissza szeretném utalni magamnak, azért már fizetni kell? LOL
Hát akkor kiveszem ATM-ből, arra tudtommal Wise-ék még nem számolnak fel 0.9%-ot vagy igen? Első kettő állítólag ingyenes 150k-ig a Wise-nál is. -
fatal`
titán
Az EU-n belülről érkező utalások SEPA utalások (amennyiben a pénznem EUR).
-
vesir
tag
Osztrák üzleti fiókom van, 15.-én jött az email, hogy 20.-tól 2.39 EUR-t vonnak le minden beérkező "international Swift payment" után. Mi számít Swift payment-nek? Minden kivéve a belga utalások, mivel belga IBAN-om van? Vagy csak az EU-n kívülről érkező utalások?
-
Balázs Z.
aktív tag
Nem mondok semmit, mert kijön belőlem az állat, de a jó édes...
Már csak azt várom hogy mikor jön az hogy utalják a fizetést és akkor vonnak a fizetésemből tranzakciós illetéket a fogadásért.
Keresel 1000 forintot -> lejön belőle 15% szja -> megkapsz 850 forintot -> veszel valamit, az eladó által megszabott árra rájön az áfa és kisker-különadó, összesen 31,5%. Azaz kétszer adózik a pénzed, vehetsz az ezresből kb. 582 forint értékű árut... és az egyéb járulékokat nem is említettem.
NA JÓ DE LEGALÁBB ÉRTELMES DOLGOKRA KÖLTIK -
dredjudge84
őstag
Nem mondok semmit, mert kijön belőlem az állat, de a jó édes...
Már csak azt várom hogy mikor jön az hogy utalják a fizetést és akkor vonnak a fizetésemből tranzakciós illetéket a fogadásért.
-
vmarci21
tag
de már most sem ingyenes a pénzküldés
.
-
UberMutant
őstag
de már most sem ingyenes a pénzküldés
-
sifarr
senior tag
"különben te is fogsz a r*hadtak által bevezetett tranzakciós adót fizetni a €-ról Ft-re váltásnál X összeg fölött." Mennyi ez az X összeg most? 50.000 Ft?
... Mennyi ez az X összeg most? ...
Az 50e forint fölötti rész 0,45 %-a, de max. 20e forint. Deviza esetén is fizetendő forintra váltva számítva az összeget. -
losslessonly
csendes tag
Arra figyelj hogy a Wise accounton állítsd át a lakóhelyedet a jelenlegire (ha esetleg még korábban Mo-val volt regisztrálva), különben te is fogsz a r*hadtak által bevezetett tranzakciós adót fizetni a €-ról Ft-re váltásnál X összeg fölött.
Ugyanez érvényes a € készpénz Ft-re váltásánál, ahol egyenesen 0,9 % menne a magát kormánynak nevező szervezett bűnözői csoport kezébe."különben te is fogsz a r*hadtak által bevezetett tranzakciós adót fizetni a €-ról Ft-re váltásnál X összeg fölött." Mennyi ez az X összeg most? 50.000 Ft?
-
Busterftw
nagyúr
Arra figyelj hogy a Wise accounton állítsd át a lakóhelyedet a jelenlegire (ha esetleg még korábban Mo-val volt regisztrálva), különben te is fogsz a r*hadtak által bevezetett tranzakciós adót fizetni a €-ról Ft-re váltásnál X összeg fölött.
Ugyanez érvényes a € készpénz Ft-re váltásánál, ahol egyenesen 0,9 % menne a magát kormánynak nevező szervezett bűnözői csoport kezébe.Még UK-ban regisztráltam, de azóta spanyolra át lett írva, köszi!
Meg neked is, gyulaszu.
-
pdr755
aktív tag
Sziasztok,
Van Wise accountom, de nagyon ritkan szoktam csak hazautalni, vagy utaltak nekem. Magyar szamlam mar regen nincs.Mivel ritkan megyek haza, mindig otthon szoktam eurot valtani, hogy legyen nalam keszpenz, de rajottem hogy egy Wise kartyaval igazabol ellennek.
Jol gondolom? HUF virtualban valtok eurot es azt tudom a fizikai Wise kartyaval otthon hasznalni minden gond nelkul?
Ugyanez érvényes a € készpénz Ft-re váltásánál, ahol egyenesen 0,9 % menne a magát kormánynak nevező szervezett bűnözői csoport kezébe. -
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
Van Wise accountom, de nagyon ritkan szoktam csak hazautalni, vagy utaltak nekem. Magyar szamlam mar regen nincs.Mivel ritkan megyek haza, mindig otthon szoktam eurot valtani, hogy legyen nalam keszpenz, de rajottem hogy egy Wise kartyaval igazabol ellennek.
Jol gondolom? HUF virtualban valtok eurot es azt tudom a fizikai Wise kartyaval otthon hasznalni minden gond nelkul?
Nekem eur-ban van rajta, van mellette huf számla is, de már nem váltogatok. Egyszerűen használom a kártyám és ő vált. Ha esetleg van valamilyen "bevételem" huf-ban, akkor azt arra a számlára kérem és úgy használom el.
-
Busterftw
nagyúr
Sziasztok,
-
jbnd-007
tag
-
rwbag2012
tag
Államkincstári értékpapírszámláról utaltam EUR-ot a Wise EUR-számlámra. Általában mennyi idő alatt szokott átérni?
-
sifarr
senior tag
Nem tudom , hogy megfelel-e annak, de "Quellensteuer" már levonják belőle [kép]
Szja-t otthon már nem fizetek egy ideje, de akkor sem írnám hozzá, legfeljebb csak mint információt.
Szerintem az is ugyanúgy van, mint a lottónyeremény. Ott is levonnak minden szükséges adót. Vagy tévedek?Vagy tévedek?
Igen.
A 13 %-os tb-t ki kellene fizetned.
A Wise 30 %-ot levon (15 % helyett) és befizeti a belga NAV-nak. Ezért SZJA-t már nem kell itthon fizetni. A belgáktól viszont a + 15 %-ot visszekérheted, de sok sikert hozzá. (Pedig ebből a 13 % kijönne.)Persze ez akkor igaz, ha adóügyileg magyar illetékességű vagy.
-
gyulaszu
senior tag
Nem tudom , hogy megfelel-e annak, de "Quellensteuer" már levonják belőle [kép]
Szja-t otthon már nem fizetek egy ideje, de akkor sem írnám hozzá, legfeljebb csak mint információt.
Szerintem az is ugyanúgy van, mint a lottónyeremény. Ott is levonnak minden szükséges adót. Vagy tévedek? -
hhgygy
senior tag
-
YAS-dude
őstag
-
cocka
veterán
-
Pilács
senior tag
Sziasztok,
EUR-t váltottam HUF-ra WISE-on keresztül, másik bankszámlámra. Ezt nem először már, de most gondoltam nem a beadott EUR összekeget küldöm a WISE-nak, hanem rátettem 30 EUR-t plusszba, hogy (gondoltam én) majd ott marad WISE fiókomban. Meglepetésemre ez a 30 EUR sehol se nincs. Várjak, és majd egyszer csak felkerül vagy vissza utalják?
Köszönöm!Vissza jött a számlára az a 30 EUR amiről utaltam WISE-ra. Ott ronthattam el, hogy nem adtam be, hogy pénzt adok a számlámhoz a váltáson felül.
Csak ezért írtam meg, mert megkérdeztem, és más is tanuljon belőle
Üdv! -
Pilács
senior tag
Sziasztok,
EUR-t váltottam HUF-ra WISE-on keresztül, másik bankszámlámra. Ezt nem először már, de most gondoltam nem a beadott EUR összekeget küldöm a WISE-nak, hanem rátettem 30 EUR-t plusszba, hogy (gondoltam én) majd ott marad WISE fiókomban. Meglepetésemre ez a 30 EUR sehol se nincs. Várjak, és majd egyszer csak felkerül vagy vissza utalják?
Köszönöm! -
hhgygy
senior tag
-
fatal`
titán
-
gyulaszu
senior tag
-
hhgygy
senior tag
-
HussarF
addikt
A Wise-nál a perselyekben tartott pénzre is jár a látra szóló kamat?
-
hhgygy
senior tag
Aki időzített utalásokat használ, annak mondom, hogy ma először utaltam így az adót és természetesen 😊 nem sikerült elsőre. Az egyik elment, a másik megakadt és aszongya, hogy "utalásod hamarosan teljesül". A számlán volt bőven elég egyenleg, de engem megzavart, hogy kiírja, hogy adjál hozzá pénzt vagy töröld az utalást. Ezért felhivtam őket, de mire letettem, pont át is ment az utalás. Szóval no para ilyenkor.
-
cocka
veterán
-
Oliverda
félisten
-
cocka
veterán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Regisztráció nélkül nem is lehet.
-
HoTDoG
tag
-
kuksa90
őstag
-
HoTDoG
tag
Ez most jött velem szembe. Több, mint kellemetlen a szitu.
-
kovaax
őstag
Sziasztok, akkor mi van, ha nem jön meg az újraküldött belépő sms-sem?
Szerk.: a 3. megjött...
-
Blaymoira
tag
-
fatal`
titán
-
ACE-
addikt
Mondjuk ezt fel nem tudom fogni hogyan működhet csak egy irányba... de én is próbáltam Erste-től tényleg működik, de hogy fordítva miért nem...
-
Blaymoira
tag
-
UberMutant
őstag
-
seolwon
tag
Wise támogatja a fizetési kérelem fogadását,ha az segít. Azzal ingyenes lenne a forint átvitel. Persze előtte eurot forintra érdemes konvertálni. Tudom a megtörtént utaláson ez már nem segít
Ez ki lett próbálva, tehát fizetési kérelemmel 50k felett is ingyenes az utalás?
-
dredjudge84
őstag
-
UberMutant
őstag
-
Thom!
veterán
orkbán sarc
Forint-forint is drága
Eurot-forintra kegyetlen utalniMurva anyját
-
UberMutant
őstag
-
Thom!
veterán
Eurós számláról utaltam magyar partnerhez forintba 13.5euroert mi f@sz?
360eFtnak megfelelő euróról volt szó... -
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
van esetleg valakinek friss tapasztalata a Wise használatával Kínában?
Működik kp felvételre? Ha igen, melyik banknál?
Érdemes virtuális kártyát létrehozni a CNY "alszámlám" alá és azt be lehet-e kötni a WheChat pay alá?
Előre köszönöm, ha tud valaki ilyen infókkal segíteni. -
jbnd-007
tag
Ez jó kérdés. Szerintem valaki minél tehetősebb, annál kapzsibb is.
Vagy azért tehetős, mert mindig odafigyelt a költségeire is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
9700 - 9601
10325 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Rewards
- További aktív témák...
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- playseat evolution black actifit
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- iPhone 14 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5600
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Yellow -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5346
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 13 %-os tb-t ki kellene fizetned.
Üdv!