- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Nem jellemző!
Csak unalmas már hallgatni:
* D3 miatti sírást (holott sokszor má nem is abban megyünk, vagy csak max ketten)
* Glitch-glitch papagájokat (amikor halvány lila fingjuk sincs, hogy ahhoz pl 3 kompett szett kellene és minden pajzs eldobás után újra kellene csinálni az egészet -> nem életszerű használni, stb)
* a sok álszent csalót (no recoil, rpm, dmg boost, aimbot)
* az irdatlan lagot, ami ugyancsak hazavágja az eglsz játékot
és még sorolhatnám, de a többit majd később PM-ben. -
De miért velem ?
És ne beszélj mások nevében.
Vagy te vagy az XO ügyvédje ?Leírok vmit egy még meg nem osztott szettről,hogy milyen jól működött és milyen jó DZ nap volt,erre gondolom megint besírt az üldözési mániás.
Majd vissza veszem a tiltást és akkor majd válaszolni is tudok arra amit beszél.
Mert gondolom folyamatosan rólam írkál a pve hero (ez már rajta marad,nem én neveztem el így).Ha meg te is vele játszol akkor vele beszéld meg a problémáit ne velem.
#53688 arnikusz :
Ki személyeskedik kivel ?
Asse' látom amit írnak.Nem csak a lelőttünk mindenkit (is) lehet megosztani,hanem azt is,hogy mit mondanak közben.
Ez is hozzátartozik ahhoz ami DZ történik.
Vagy azt nem kell tudnia a fórumnak ?
Csak az állszentséget ?Az a baj,hogy úgy is írkálnak ,hogy tudják,hogy nem is látom,és gondolom azt nevezed személyeskedésnek. De azt nem én írom.
Ami meg tény azzal nem nagyon lehet vitatkozni.
Tudnék berakni screenshot-ot... akkor mi menne itt.
De nem érdekel. -
Anonymus23
veterán
Én ugyanaz maradtam, jelenleg az egyszeri játékos semmit sem veszít, bezzeg nekem pár napja még 120 kulcsom volt, tegnap már csak 65 volt a sok csaló miatt.
De tegnap pl azon az egy RPM hackes magányos csillagos csalón kívül nem voltak mások.Sokat változott a játék összképe, főleg amióta nem játszol, illetve ha nem lenne a shield, ami véd aimbot ellen (többnyire), akkor én sem tolnám, mert azért a sok csaló nagyon frusztráló.
Most megint csend lesz egy ideig, vége a GE-nek, a sok farmoló már be se nagyon fog nézni a játékba, de azok akik rendszeresen játszottak, azok megint jönnek vissza DZ-be, legalább az is hígül megint, azaz kevesebb lesz az 1 m2-re jutó csalók száma a DZ-ben. -
Anonymus23
veterán
Ez érdekes akkor.
Ha rákattintok az ikonjára, akkor sokszor nekem sem tölt be, de ha jobb oldalt alul felnyitom a rejtett ikonokat, ott van, és arra kattintva meg elindul azonnal. Mint írtam az utolsó frissítéssel visszaállt, hogy automatikusan elindul, holott ez előtte ki volt kapcsolva. -
Anonymus23
veterán
Hát talán azt, hogy akinek ilyen barátjai vannak, annak már nincs is szüksége ellenségekre
Egyébként meg írja ezt nekem valaki 30k+ WOT csata után, azért érzed benne az iróniát?Meglátjuk majd, hogy az én fiam amikor megtanul rajzolni, akkor egy Division jelet fog még berajzolni a családba
Vagy egy kört ahogy szalad körbe, azt úgy szokta nézni, mintha megbabonázná, és úgy örül mindegyiknek amikor véget ér, hogy csak na (pl láda nyitás, kraftolás) -
Anonymus23
veterán
Ez kb. olyan, hogy kinek mi jön be.
Mentem 10-15 kört (talán) a PUBG-val, ennyi, eszembe se jut újra feltelepíteni megint, közben milliók tolják vele folyamatosan, ez van, drága 5 óra voltMegvan az AC Origins (a kijött DLC-kbe még bele se szagoltam), FC5, meg a Mafia 3, most meg a Destiny 2, de még mindig ezt a nyüves Division-t indítom el inkább.
Most úgy vagyok vele, hogy nem fogom az összes achit kimaxolni, legalábbis egyhez (Last Stand 3.000.000 pont) nem sok ingerenciám van, főleg mivel ahhoz,hogy gyorsan haladjon az ember mobokat kellene ott is lőni elsősorban
-
Anonymus23
veterán
Igazából el is számoltam, 1 karakterrel egy hónap alatt az alábbiakat lehet különösebb megerőltetés nélkül kifarmolni:
Napi harci: ~750 divtech
Napi tárgykészítés: ~750 divtech
Napi DZ: ~750 divtech
Havi 2x supply: 200 divtech.Ez 1 karakterre 2450 (+az apró, ami a cuccokból, landmarkokból még esik)
Ez napi kb 15 perc alatt megvan átlagban.
De ha kihagyod a DZ-t, mert néha kajtatni kell (főleg a Rioterseket), akkor is 1800 divtech, és akkor már érdemes mindkét karakterrel (3600 divtech), és simán megvan 2-3 szett kimaxolása belőle.Ehhez persze minimum be kéne lépni a játékba.
De te olyan vagy, mint az egyszeri lottónyereményre áhítozó, hogy az nagyban megnövelné az esélyét, ha legalább kitöltene pár lottószelvényt
-
Anonymus23
veterán
Minek?
Napi 10-20 perc játékkal a két karaktereden ha csak a kraftolós és a harci feladatot csinálod meg az 1500 divtech egy hónap alatt + a 400 divtech a 2 SP supply-ból. Az 1900 divtech minimum, plusz még ami az összetört cuccokért kapsz, szerintem kb 2000 divtech, abból ki lehet maxolni.
Ha még a DZ-be is bemégy a napi feladatért, akkor az (ha a kimentésest nem csinálod is) kb +1250 divtech... -
törölt tag
Konzolon szerintem nem nagyon van cheat, de titeket PC-seket nagyon sajnállak, hogy így tönkre tudják tenni a kis nyomi csalók időnként a játékotokat.
#arnikusz: na ez már döfi lenne:
https://division-builds.com/build/359-pred-for-skirmishls(bár csak 43% a CHC a Házon)
u.i.: dob még ilyen 20,5%-os CHD-s cuccokat a progi, vagy ezeket csak 1.6 előtti időkben?
#Mindenki: Hallott esetleg valaki valamit, hogy a GE részeket újra lehet játszani majd???
-
arnikusz
veterán
Este gyere DZ farm, most délután 5 CF a mérleg 2 Predator zsák volt. Belépek fertőzés jutalom egy Predator zsák, bossból Striker térdvédő.
Kipróbáltam a Predatort MDR-el landmark bossra pulse után 465 ezret sebzett.
Kölykök annyira nem nyugodtak le egyszer hátulról szedtek land takarítás közben, meg láttam, hogy írták megint mások, hogy challenge a manhunt, lejebb meg az SHD banda szórakozott.
Lett azért 300 div, így 250-ből kimaxoltam egy esett Houset. -
arnikusz
veterán
Az az alap 4-es bónusz, ha meglenne a 6-os akkor aztán lenne sírás, így ha szemben van 3 Striker 1 Predator a Strikerek bedarálnak míg a Predator megsebez te sem vagy immunis rá és hiába van még vérzés ellenállásom is 33%, így kombat medic és gyors heal a 4 keresztes és megelőző csapásként tűzes seeker, de maradj égési hatótávon kívűl az ad még 2 secet a Strikerek ellen.
Amúgy is nagyon utálom a cronusmaxos Strikereseket a Skirmishben, de az achikat meg akarom csinálni. -
Anonymus23
veterán
Kifejezetten jó a cucc
Pl szombaton manhuntként mentünk az automatához, és szembe jött egy játékos, aki meggondolta ugyan magát, és elkezdett elfutni, de megkapta a 10 lövését, és elkezdett vérezni, beproccolt, és már rég nem láttuk (bement az egyik átjáróba), csak annyi látszott, hogy kicsivel messzebb összeesik, és plusz 1 láda lett belőle... -
arnikusz
veterán
Tegnap meguntam a Strikert Skirmishen és bementem az ölös achikért Predatorban.
Körönként hozza a 7 ölést, ha nem Rambozok és nincs superhero.
Külön öröm, ha látom, hogy elesek és utána írja ki, hogy feküdt az ellen.
Ha meglátsz szólj, és levadásszuk az utolsó darabot.
Widdz Hunter CF videója után estére megjelentek az M44 és M700 Carbonosok is
Az MDR- t még nem próbáltam Predatorral köszi az ötletet, főként a House 54% chc és 117% chd van. -
Snip3r_HUN
addikt
-
Anonymus23
veterán
Ha gondolod megosztom veled Steam családiban, és kipróbálhatod, nekem megvan, toltam vagy 10 kört, de annyira nem jött be, persze nem rossz, van egy jó feelingje, de az elején csak kapkodni fogod a fejed, hogy na most honnan lőttek le
Ez alatt a ~10 kör alatt a legjobb eredményem az első háromban 1x... -
foxymaxy
senior tag
Elvileg van, gyakorlatilag nem műxik
A kiegyensújozott Alpha mivel jobb, és mit érdemes mellé rakni (képzetség,speckó) és milyen talenteket érdemes a fegyóra rakni? Most per pill dps-re (9000+) van állítva az Alpha, 2 iova (halálos,pusztító,vérengző+ kérlelhetetlen) sekker + élesztés. -
Anonymus23
veterán
Ezek mind működnek, sőt pl Barrett + Leleményes + 4 taktikus több a skill powerem mint 6 taktikussal, legalábbis az első skill használatáig.
De tegnap beszéltük, vagy előtte, nem?Egyébként 3-3-10, mindent elektronikára a fő értéken pörgetni, mellé pedig egy Leleményes táska a nagyobb skill powerért (de vigyázni kell, hogy ne érjen sebzés), vagy esetleg egy Rendíthetetlen, ha pl fekvés nélkülit csinálsz, gyakorlatilag folyamatosan visszahelel egy turret de a golyóknál pedig elég nagy a heal, de eg komolyabb sticky nulláról visszatesz full életre (simán 4M felett sebez a sticky jelenleg az event miatt).
-
Anonymus23
veterán
Nem is sok
Sentryvel 3,5M körül lőttünk mobra fejbe GE előtt (Napalm elite páncélos dagi). Itt körül adta vzarmonak is és nekem is.Én mondtam korábban, hogy meghagyok belőle kettőt, mert a Sentry build mellé nem tűnik rossznak, de viszonylag kevésszer használja az ember már azt is, nem sok pályán jön ki a sniper előnye.
-
arnikusz
veterán
Rettenetesen monoton és unalmas.
Nem általánosítva.
Tapasztalatom szerint egységnyi idő figyelembevételével DZ 7-9 farm-landmark-supply-fertőzés eredményesebb lehet 2 és 4-es csapatban.
A sok streamelökön fellelkesült rugozó miatt inkább 4-es csapat- lsd. nálunk tegnap WC és barátai. -
arnikusz
veterán
Hát de Anonymusnak aztat mondá még nincs PVP szettje, meg ha rákapcsol rugóra ott van rajta rögvest az egész szerver.
Meg ha ilyenkor részt veszel a rugó vadászatban és elesik kapsz ládákat amiket nem kell kimenteni és lehet bennük pl zöld láda.
Az első ilyen dzsemboriban amiben részt vettem DZ 6-ban rögtön 4 manhuntot üldözött 3 db 4-es csapat meg én egyedül és mikor tentikéltek kaptam is 4 ilyen ládát.Ldave
Szia lehet, de ha van rá kereted vedd meg a goldot, ahogy írták ma korábban 100 uplay creditel még kapsz kedvezményt is. -
arnikusz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy ruhás topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged