-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
PETEE78 #43823 üzenetére
Most a nap végén mi is ketten befejezve a kimentést összefutottunk Luinitz4 csalóval késve érkezett, de csak dobja a gránátot, 3 végső 2 banshee ninja az utolsó alton a DZ farmoló.
2 gránát után rájött az iq mi van majd lelötte csapattársam és mikor majdnem lement az élete azonnal visszatöltötte magát és ultit is nyomott, persze fekvés.
Viszont 4-en meglehetett volna. -
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78 #37028 üzenetére
Én is hallottam már olyanról, aki beszólásért végleges ban-t kapott, nem tudom milyen mértékű és vulgáris volt, valószínűleg "eléggé".
A "vicc" az egészben az, ha pl egy csíter felveszi azt ahogy őt szidod, téged simán bannolnak, Ő meg röhög a markába.
Más dolog a mérték, ezért ugye azonnal végleges ban, míg csalásért meg figyelmeztetés, meg stb stb.
Meg ki se bannolják, pedig folyamatosan csítel... -
BobMunkatárs
csendes tag
válasz
PETEE78 #37028 üzenetére
Ez az amit mondok, hogy cheatelhetek orrba-szájjba , csak ne beszéljek csúnyán???? (Hozzáteszem, hogy az npc DZ02 checkpointon talán, úgy hív hogy "Hey stupid come here") A valódi okot, persze nem mondták meg, mert kérdeztem tőle a beszélgetés alatt nem eyszer, hogy mondja meg mikor, és mi volt az ok, mert nem egyértelmű a ban oka (csúnya beszéd LOL) ez csak az én ötletelésem. A másik, hogy ha pedig ez az ok akkor hol van a lépcső mármint 1. warning, 2. suspend. 3. peranent ban. Ez esetben nem volt meg a két lépcső, amit mondtam is Uborka Józsinak, de sztem Ő nem beszélni angol tökéletes, mert csak a sablonszöveg ment!!
-
bandras54
aktív tag
válasz
PETEE78 #37028 üzenetére
Tiltott szóhasználatért más online játékban eddig csak chat bann, vagy pár nap, max. Egy hét account tiltással találkoztam. A súlyozzással elég nap problémák vannak ubisoftéknál. Pedig aztán én anyáztam már (és még durvábbakat is) DZ-ben egy-két gyökér miatt. Úgy látszik eddig mákom volt, h nem csengettek és vitték el az egész gépem.
-
arnikusz
veterán
válasz
PETEE78 #36675 üzenetére
Lebuktál-Busted.
Mi volt?
Kidobott mindenkit és lelőtte az egész szervert?Kezdem végre kapizsgálni a Taktikust, de szerintem 9000 felé nem fogok menni, mert a tűzerő és életerő akkor nekem sima DZ és Legendaryn kevés. Tegnap 1 DZ szintet hozott így is és találkoztam kezdő DZ-s Hun játékossal is. Milyen jóleső érzés tölti el az Agentet ha tud segíteni, vagy pl. segít megcsinálni az első fertőzési eseményt.
-
-
törölt tag
válasz
PETEE78 #35694 üzenetére
Igazad van, toljad még a "ganyét" mert kevés a trágya.
Csak így tovább.
És még te vagy megsértődve?
Hát mond már meg mi volt a célod azzal az ... képpel?
Hát mi volt azon a képen?
Hát mennyire érdekel az bárkit is?
Ja mert a többiek esetleg nem mernek szólni, hogy elönti a topikot "nézd hány pontom lett" képek hadserege?Hetek óta nem megy más csak az OFF, ha pedig valaki kérdezni mer az a válasz "olvasd el az összefoglalót"
Gratulálok, na most már tényleg meg lehet sértődni -
törölt tag
válasz
PETEE78 #35689 üzenetére
Köszönjük
Olyan jó, hogy ezt megosztottad velünk."A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!" -
arnikusz
veterán
válasz
PETEE78 #35344 üzenetére
Nem is adnak jó cuccot a ládák.
Tegnap mindenhol vettem boltonként 3db-ot és semmi nem volt amit megtartottam volna.Inkább kalibrálom max.-ra a meglévő szettelemeket, és a tervrajzokból próbálok max.-os Savage kesztyűt, Virgonc, mellényt és specializált táskát, meg a módokat és fegyverkiegészítőket.
Endre lehet a Historian jobb lenne a robbanó golyós spéci tulajdonsága jól jön Legendaryn.
Fényvadász én 7. szintnél otthagytam a Last Standet, majd ha esetleg valamit csinálnak a csalókkal.
-
arnikusz
veterán
válasz
PETEE78 #34554 üzenetére
Hogy áll a konfigszerelés, keddre készüljön el.
Van egy kis félelmem a láda áremeléstől, ezért csak 100 milliót gyűjtögettem, de ha olyan mennyiségű és minőségű lesz a loot mint 1.5-ben volt keddtől- péntek estig akkor nem lesz gond.
Még egy amit kiemelnék az első három nap farmolását, ha van rá ideje az Agent/Fórumtársnak.
-
arnikusz
veterán
válasz
PETEE78 #34306 üzenetére
Ma megint próbálkozok, viszont érdekes, mert a Midas jobb volt mint az első amit kaptam, a Hungry Hog pedig gyengébb a meglévő sebzése 18.7K Bansheeben a tegnapié pedig 18.4K.
Ákoska jó kérdés, de a manhunt mutatása ellentétben ahogy ígérték nem működik rendesen, nevetséges, hogy pl. PVE területről jobban látható mint bent, -fent Bulletkingnél közel a DZ-hez, de bárhol szintén közel a DZ-hez jobban mutatja mintha bent vagy.
-
myckey
veterán
válasz
PETEE78 #34203 üzenetére
Én ugyan nem akadok fenn, le is írtam.
Nem bánom azt se, ha a sárga földig össze átkozzák a kollégák.
Sőt nem is vettem magamra. Pusztán reagáltam .De pont ez, így mint most, már le lett zongorázva. Akkor is ezen videós-ra.
Ezek után mindig lesz, ilyen?Erre írtam, hogy inkább hagyjuk már ezeket, mert feleslegesen erőszakoljuk a topicot.
Ráadásul most gazda sincs, aki törölne. -
bunfi
őstag
válasz
PETEE78 #32934 üzenetére
Ezzel a forgatókönyvvel valószínűleg búcsút inthetünk a Year 2-nek. Azok akik pedig bemennek a dz-be nem a csalók miatt fognak elsősorban lelépni, hanem az emberi sekélyesség határtalansága miatt. Jól megcsinálta a Massive a pszichológiai kísérletét, hogy mikor jön el az a pont, amikor az emberek megideologizálják, hogy miért viselkednek seggfejként.
-
VTom
veterán
válasz
PETEE78 #32929 üzenetére
szerintem most kb. olyan 70/30 lehet a PVE javára.
Most nagyon sok új játékos van, akik akciósan megvették a játékot, és még csak a szárnyaikat próbálgatják.
Azért is vannak most ilyenek, hogy 2mp alatt lelövik őket a DZ-ben. Amíg nincs közel fullos szett, addig elég egyoldalú lesz egy fullos alphával/Predatorral találkozni a DZ-ben.
-
arnikusz
veterán
válasz
PETEE78 #32670 üzenetére
Korábban, talán november körül Cain vagy Norti fórumtárs, de lehet, hogy nem ők ( ezért elnézést, ha hazamegyek visszakeresem) írtak egy módot, ami a telepített könyvtárból való szemét kitörlését jelentette és sokan megcsinálták.
Én csak a mentett 1000 feletti darabszámú png és jpg -et töröltem.
Viszont ilyenkor patch és PTS környékény előfordulnak ilyen lassulások, grafikai torzulások is. -
arnikusz
veterán
válasz
PETEE78 #32540 üzenetére
Alpha esetén azért az elektronikásakat elrakom- hátha.
Még egyen gondolkodtam, de semmi pontos infó nincs hozzá, hogy a field ládákat elkezdem gyűjteni február 1. napjától és majd csak 1.6 után bontok.Recska Fórumtárs én tegnap az összes csillagot eladtam, meg minden egyebet szett fegyver módosító ami a jelnlegi infók alapján nem ér semmit.
-
myckey
veterán
válasz
PETEE78 #31937 üzenetére
Nem megengedett, kivitelezhető.
Ahogy fentebb írtam.
A játék közbeni "sprint" helyzetet úgy kell felfogni, hogy abban nem megoldható a biztonságos tár csere.Ott van rá a kocogás.
De még az sem teljesen perfect.De túl sok lesz már ebből .
Ilyen lesz azt kész.
Felőlem maradhatott volna úgy is, ahogyTi meg vegyétek figyelembe, hogy egy játék mechanikai elem módosítására adtam/próbáltam, szakmai magyarázatot.
Ne nekem intézzétek a " ez nem egy szimulátor és hasonló" monológokat.
Ott van rá a fejlesztő gárda. -
myckey
veterán
válasz
PETEE78 #31929 üzenetére
Mondjuk úgy, van benne bőven tapasztalatom.
Nem szokásunk sprint közben tárat fegyverbe helyezni(#31930) TommyS_27
Valós harci körülmények között, nem nagyon fogsz sprint közben tárazó emberel találkozni.Egyébként nézzétek meg, a játékban kocogás az alap mozgási sebesség, az már reálisabb.
A maximum sebesség közbeni tevékenység, már nem az.
Úgy kell ezt felfogni, mintha real-ben úgy futnál, ami a csövön kifér.
Csak a játékban ez olyan sebességben van lemodellezve, amilyenben. -
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78 #31342 üzenetére
Nekem a farmolóson túl van egy Reclaimerx4 + Barret + Specializált zsák.
Mi UG-t szoktuk 2 taktikussal (Reclaimer + FC taktikus) csinálni, teljesen jól működik.
Ami még jól működhet az 3 Reclaimer + 3 Taktikus, itt ugyan nem lesz víz meg a többiek, de magas képzettség érhető el ezzel is.A farmolós is 320k képzettségnél van kill esetén, de ott nincs lövöldözés, csak kill
-
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78 #31158 üzenetére
Mondjuk a játék is szólhatna, hogy hé ember, kint a világ összedőlt, a társadalom romokban, áruló ügynökök uralják a bandákkal együtt az utcákat, a törvényes rend már régen a múlté, és biztos hogy 100 M creditet akarsz pörgetni, hogy 1%-al nagyobb legyen a CHC?
Mondjuk hagyján, mert közben azért Tai Chi foglalkozás megy a Boo-n, amire mindenkit szeretettel várnak, hogy meg tudd védeni magadat, persze megint úgy járunk, mint az egyszeri cigány, aki késsel ment a lövöldözős buliba
Vagy stílusosan a baseball ütősök az M4 ellen
Számomra mondjuk a legidegesítőbb dolog a játékban az a csávó, aki a The Ward SH-ban nyavalyog állandóan. Azt már legszívesebben kinyírtam volna
-
RoMix85
aktív tag
-
arnikusz
veterán
válasz
PETEE78 #29603 üzenetére
Így ahogy írja Játékostárs.
A fegyverkiegészítőiden tár, csőtorkolat, markolat/irányzék, távcső akkor valószínűleg pontossági és stabilitási tulajdonságok lehetnek, amelyeket a Famas nem komplikát egyedi fegyver talentje egyszerűen fogalmazva kiolt.
De kérem a fórumtársakat javítsanak ki ha rosszul írtam.
Ezért javasoltam, hogy kritesély és kritsebzést adó fegyver kiegeket rakj rá. -
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78 #29253 üzenetére
Ezzel így szerintem több gond is van:
A táskán nincs elegendő páncélod.
A kesztyűből jobb a savage, persze farmolni kell mire olyan esik ami fullos. (a páncél sem sok rajta igazából)
A fegyvertokon is elég kevés a páncélod, meg annak a nevesítettnek túl sok haszna nincs, max PvP-ben lenne gyakorlati haszna, de igazából ott sem.Ahogy érzem az elég elektronika nem itt kezdődik, ahhoz jóval több kell. Inkább a csapatban legyen egy support.
Akkor már sokkal inkább egy olyan szett összeállítás, amit Sniper berakott, de nekem igazán normális reckless nem esett még, de nem vagyok benne biztos, hogy nálam működni fog
-
arnikusz
veterán
válasz
PETEE78 #28590 üzenetére
Én kb. 60 körül járok 98% randomokkal és senkinél sem, volt, de elgondolkodtam, ha esik valamelyik randomnál kirugóm és leütöm - ja de ez nem a DZ.
Még a múlt héten találtam egy táblázatot az új cuccok esési rátájáról ott 5.67% volt az esély a ch Lexin, viszont azóta már ezt nem láttam.
Most az összefoglalóban lévő alapján: Named NPC - 1.02%.
Láttam egy HUN játékos videóját a mellényben és ott működött a dolog amennyire meg tudtam állapítani a harc közben.
-
válasz
PETEE78 #28590 üzenetére
Köszi, de mivel szerintem véletlenszerűen dobálja a cuccot előfordulhat, hogy akár az 1.5 patch utáni első körben megkaphatja bárki. Persze a nagy számok törvénye alapján, minél többször tolja le valaki, annál nagyobb az esélye. Én a patch után, úgy saccperkábé olyan 30-35 kört nyomhattam le eddig.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
PETEE78 #28436 üzenetére
Köszönöm, hogy ilyen részletesen kifejtetted.
Elárulnád, hogy miért lenne szándékos?
A kedves Ubisoft szeretné, ha új karaktert indítanánk? Vagy úgy érzi, hogy nem is nekünk való ez a játék és töröljük le a fenébe?(#28438) norti: Maximum egy szinttel magasabbat, de ettől miért léptek volna 3-4 szintet az ellenfelek?
De mint írtam, nekünk helyreállt a játék később, egyszer találkoztunk csak ilyen, szándékos dolgokkal.(#28437) arnikusz: Egyetlen magasabb szintű karakter sem segített nekünk. Csak mi ketten voltunk együtt és ennyi.
-
pzstm
titán
válasz
PETEE78 #27602 üzenetére
plusz turret damaget használok, két darab 4%-os és egy darab 3,5%-os esett.
Így a mindössze 215 ezer elektronikával is 8800-8900 körüli sebzés rémlik.
Sajnos kedden elbúcsúzok Firecrestemtől
Predator és vagy alpha lesz amire hajtok majd, de vasárnaptól közel két hét kihagyásom lesz
-
yozsee11
aktív tag
válasz
PETEE78 #27602 üzenetére
Az attól függ mit használsz. Én a healing station hatóváját növelem, plusz a töltés gyorsaságát raktam be Így most már 8700 fölött tölti vissza az életerőt. De előtte a tüzes löveg hatóerejét és erősségét növeltem, de a PVP-re inkább az előbbi kell a csapattársaknak.
Ha a fürkész aknákat használod pl, akkor az azzal kapcsolatos módosításokat érdemes.Másrészt a tűzerőd "elég magas" érdemes lenne 1-2 dolgot átkalibrálni. Vagy a módosítókból olyat berakni, ami 200 fölötti elektronikát ad (olyat ami van vagy plusz képzettség vagy páncél).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OpenWRT topic
- SSD kibeszélő
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest