Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• XeeN

senior tag

Négyszáz óra játékidő, két teljes végigjátszás, és a Tier 1. szint elérése után elérkezettnek látom az uninstall idejét.

Sajnos a végjáték nem lett olyan szép, mint azt szerettem volna. A kezdeti lángolás a végére gyűlöletbe, útálatba csapott át. Nem tudom mi lehet az oka, de az utóbbi 3-4 hétben annyi durvábbnál durvább bugba futottunk bele, ami az egyébként birka türelmű barátomat is káromkodásra késztette (20+ éve játszunk együtt, de ilyet még nem hallottam tőle). A jelölhetetlen konvolyoktól kezdve, az egyikünknél látható, a másikunknál meg nem jelenő szellem járművektől kezdve, az önmagukat resetelő küldetéseken át, a semmiből elénk/mögénk/mellénk spawnoló ellenfelekig bezárólag. Az öngyilkos követendő / kihallgatandó Npckről, és a dupla, két különböző irányba kanyarodó "zöldekről" már nem is beszélve. A leginkább idegesítő pedig az, hogy Tier módban számtalanszor felejtette el a játék resetelni a küldetésekért játó xp-t szintlépéskor, ami T10 alatt elég nagy érvágást jelent. Joggal teszitek fel a kérdést, hogy akkor mi a túróért játszottuk végig? A válasz egyszerű: Csak. :)

Ui: Megyünk vissza Divisionözni. Sokkal több élményt nyújt még most is, pedig abban kb 1000 órám van.

Új hozzászólás Aktív témák