Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
Tier 20-ként terítettem le a SBC-főnököt úgy, hogy minden egyes addigi embert kiiktattam, ezek összes küldetését megcsináltam és az összes KS-darabot összegyűjtöttem - 27 "fölösleges" skill-pont maradt a karakterlapon az összes skill megszerzése után.
Ez alapján több hangsúlyt fektetnék a következő végigjátszásban (
) a konvojok elfogására a korai szakaszban, amikor még autóról is lehet ellenük, ill. a kísérők ellen kezdeni vmit - a kézzel szedhető alapanyagokat is kutattam (sniper puskán jó távcső és ebbe bele-bele nézni: egész jó "felderítő" eszköz) és gyűjtöttem, de az alapanyaghiány szinte végigkísért így is.
A HTI, majd a D. T. HTI megléte jelentős taktikai előnyt tud nyújtani, ahogy az MSR-é is - előbbi rombol, utóbbi "(kikapcsol és) megállít". A többi fegyver, vagy azok alkatrészei mellékesek, ha megvan az unidad-os RPK-74, amit a járművek és a tömeg ellen lehet jól használni - nemcsak a játék legelején.Innentől eléggé egyhangú a "fejlődés": a fegyverfejlesztésekhez rengeteg konvojt kell elfogni - a remanzó-i "telephely" (ahol akár egyből lehet/kell fölküldeni a drónt a konvojért - csak egy 3-as útkereszteződésben fekszik...) és az észak-keleti koani bázis (itt föl a hegyre, a kis csoport legyakása után az s-kanyar "előtt" kiütni a konvojt, becserkészni, majd száguldani a sósivtagba a közeledő másikért) felváltva - , ami csak akkor ér vmit, ha azok nem sérülnek meg - így viszont nagyobb a valószínűsége, hogy az unidad is betalál, ami akár az egész addig elért részeredményt is tönkreteheti, mert tovább tart egyesével levadászni a kartelltagokat, mint fölrobbantani őket a járművükkel együtt.
Arra kell vigyázni, hogy ne lássanak meg az ellenfelek, mer' amíg másokkal foglalkoznak, addig van csak lehetőség őket leszedegetni: ha már megláttak, akkor csak a main-re mennek, mindenáron - a többiek pedig eléggé harmatosak ellenük, ha meg a lázadókat is behívom, akkor az arra tévedő unidad is biztosan be fog szállni a buliba.Azér', nem olyan rossz az a lvl 20-as MK 17 (behajtott válltámasz, PK-AS irányzék, 30-as tár, V4 markolat, 3D lézer, hosszú cső és V2 kompenzátor) 100-250 méter között: lesből 4-5 egyént is "lazán" le lehet vele teríteni, egy tárral...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) a konvojok elfogására a korai szakaszban, amikor még autóról is lehet ellenük, ill. a kísérők ellen kezdeni vmit - a kézzel szedhető alapanyagokat is kutattam (sniper puskán jó távcső és ebbe bele-bele nézni: egész jó "felderítő" eszköz) és gyűjtöttem, de az alapanyaghiány szinte végigkísért így is.