Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Az Lewis meccse egy kicsit nehezebben jött, mint gondoltam, de végül behúzta. Most már csak Tayloron kell (gerwen után) parázni. Mostanában nem túl megbízható az öreg, de talán egy ilyen "nevenincs" játékost még le tud győzni 12 leg-ben.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Bati0501
őstag
De jó lenne már ott fogadni.
Am már sztem egy hónapja nem raktam semmit,most néztem,h most is van darts,sakk...na de a darts mikor lesz?Hát pár percen belül.- _ - És a sakk?Holnap reggel.://
Hamarabb észreveszem,vagy inkább megnézem a kínálatot...na mindegy.De azért bejelöltem az összes darts meccset,kíváncsi vagyok az eredményekre,de most sztem nagyon papír lesz a múltkori tripla X után.
jpm: Az már szép összeg. Csak sajna mixen nem lehet olyanokat fogadni,amikre gondolom Te raktál,amikről írtál a napokban...
Azt meg eltalálni,h XY nyer...[ Szerkesztve ]
-
pcgamer01
senior tag
Szerintetek ki nyer hétvégén forma1-be?
Vettel győzelem lenne szép 10x odds.Samsung Galaxy S10+
-
Dani_kp
addikt
Na mára -1k. .
https://ingatlan.com/33821564
-
Regirck
senior tag
Juv-Fio
1-0 -
giigz
veterán
Nem tudom honnan vettétek ezt a Salzburg győzelem, két azonos szintű csapat, totál azonos erőviszonyok, totál háromesélyes meccs.
-
Pepeninho
őstag
Anzsi meccsre valakinek van stream-je? Sportlemon behalt... :S
[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
sutyesz96
őstag
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
törölt tag
A héten az egyetlen reményem a bayern és a psg hendi. Remélem most nem b@sznak ki velem.
-
ted_mosby
senior tag
akkor így a mai nap -30$
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Pepeninho
őstag
A Napolit úgy tiltanám e a picsába a nemzetközi porondtól mint a picsa. Vérlázító, hogy egy csapat ilyen szinten fosson bele mindenbe! Menjen inkább 32 Ludogorets a kupába, azok legalább meghalnak a pályán.
Ps4, Xiaomi 11T
-
IreN!CuS
őstag
Jó öreg redbull team szívatta a topic felét
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
jpm
senior tag
Rakom hogy a Basel meccsen nem lesz gól (30 euro) a kezdetektől fogva felajánlotta hogy menet közben kivehetem, gondoltam az utolsó 7-8 percnél kiveszem ha még jó lesz, erre rögtön elvette ezt a lehetőséget. ó ha most cseszek rá...
-
takessz
senior tag
válasz #38464487 #52171 üzenetére
Hát lehet sajnos :$ nem hiszem el pedig most azt hittem megtörik az átok és nyerek újra !!
El is ment a picsába faszom többé nem mixelek!!
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
yogibear
addikt
Nabakker a Ludogorets is elment, most mit rakjak tippmixen?
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
Ennek vége De a nyer a benfica akkor fogok megörülni meg bele verek egyet a gépbe.
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Ezt a Fospumpa ludogoretset..
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
takessz
senior tag
Napoli gól igen csak érne hogy beakadjon!!
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
honda23
aktív tag
válasz Zjunior #52106 üzenetére
Bwinen és unibeten anno több százezret megforgattam, egyszer sem küldtek ilyet...
Szerintem regizek ide és mehet a móka.Unibet soha többet, elírták a bónuszomat egymillára és nem tudtam kivenni a pénzem, nem engedte a rendszer.
Csetelés, email meg minden heteken keresztül, teljesen hülyének néztek...
Nagy hülye voltam, fel kellett volna jelenteni őket a csába.[ Szerkesztve ]
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
pohár
félisten
válasz gery2123 #52164 üzenetére
nekem is jó lenne
igaz, hogy csak 400 bánja, ha elmegy, de legalább jöhetne a legkisebb szelóm isremélem úgy fogok járni vele, mint tegnap a Wigannel, hogy utolsó előtti percben nyerték meg a meccset
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gery2123
őstag
Gyerünk Salzburg gyerünk!!
-- PSN_ID: GerY2123
-
törölt tag
Tetű porto visszi a mixem.
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
válasz Daniel Alves #52109 üzenetére
Ez ahoz édeskevés!
Napoli és Red bull gól kéne!
[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
Speedhs
őstag
Ez a napoli mekkora fos tud lenni! Mi van, félnek a Juvétól vagy mi? Nem tudom felfogni, hogy ilyen kerettel 1 kapuralövésig jutnak.
-
Dani_kp
addikt
Mi ez a Valencia? Hébe-hóba rakok rájuk, akkor elmegy, most meg emberhátrányba rúgnak 2-t .
-
ted_mosby
senior tag
köszöntem a lehetőséget. Kedves Ludgorogets, igazából nem tudom mire számítottam..
(#52159) giigz 1 et már a kiállítás előtt lőttek. sajnos
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
Akkor a Basel - Salzburg és Porto - Napoli meccsre kérnék 2-2 gólt, köszönöm .
-
ted_mosby
senior tag
úgy néz ki bukom a bankom.. Tizenegyest azért illett volna belőni, és már oké lenne minden..de nem.
-
giigz
veterán
Na nem raktam ma semmit, nem értem el a lottózóba... Most jöttem haza, gyors rendeltem egy pizzát
Egyébként 200-zal ment volna az Anzhi 4,80-ért
-
pohár
félisten
válasz yogibear #52100 üzenetére
az nem az én dolgom
ha már Szoboszlón jártam, akkor beváltottam a tegnapi szelót, és megtettem a hét végéig, amit akartam:
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
4850 oc
aktív tag
Ez a Valencia
De nem mertem tenni rájuk..[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
köszönöm a segítséget uraim, felfogtam végre
-
IreN!CuS
őstag
0:2 ezazzzzz Gyere Valencia gyere
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
ted_mosby
senior tag
retek Ludogorets büntetőt hibáz..már beírták.. nem tudtam hogy ilyen csapatra fogadok..[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz anonymus89 #52124 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
IreN!CuS
őstag
Valencia piros beszarás + 11-es Kihagyta bazzeeeg
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz Daniel Alves #52133 üzenetére
Az azért már nem semmi,annak muszáj nagyon faszántosnak lennie akkor.
-
Daniel Alves
őstag
válasz anonymus89 #52134 üzenetére
NEkem a kamira Porto X és Basel győzelem kell de azért ezek pl 1.fi AH-ba vagy 0,0 , +0.5 be is jók lettek volna
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
anonymus89
addikt
válasz Daniel Alves #52133 üzenetére
Igazán nincs mit!
Mit mondasz a meccsre?
Nem szurkolok veled a Basel meccsen...[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Daniel Alves
őstag
válasz anonymus89 #52124 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm uram!
(#52123) Bati0501 : 50k volt a keret
(#52125) janos1988: Már itthon vagyok egyből toltam a digi2-reOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
-
ted_mosby
senior tag
ebből se lesz Ludogorets gól ahogy nézem.. De azért hajrá
-
IreN!CuS
őstag
Valencia 1
-
janos1988
addikt
válasz Daniel Alves #52122 üzenetére
Neten is meg tudod nézni, ha jól tudom Nexus 5-öd van és nem holmi Siemens C5
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
anonymus89
addikt
válasz Daniel Alves #52122 üzenetére
2014.03.13., CSÜTÖRTÖK
18.45 DIGISPORT1 BASEL - SALZBURG18.55 DIGISPORT2 PORTO - NAPOLI
20.55 STORY4 TOTTENHAM - BENFICA
21.00 DIGISPORT1 JUVENTUS - FIORENTINA
21.00 DIGISPORT2 SEVILLA - BETIS
janos1988Siemens C5, ah meg mi?
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Bati0501
őstag
válasz Daniel Alves #52109 üzenetére
A keret volt ilyen drága?
-
Daniel Alves
őstag
Melyik mérkőzéseket mutatja ma a TV? Telóról vagyok, valaki betudná írni?! Remélem a Napolit mutatja.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
XmoD
senior tag
válasz sutyesz96 #52113 üzenetére
a max nyeremeny az osszeadott kombinaciok oddsaibol jon ki. Pl ha 3/4ben raksz meg valamit azt olyan lenne mintha 4 szelvenyt tennel meg. es ugye itt elmehet egy meccs(mindegyikbol 1) de ah mind a 4 bejon akkor van max nyeremeny. Adok egy peldat ra.
Ezen jol lathato h. mindegyikre kulon szorzo van. Ergo mindegyik sorra mintha 200ft-t tettel volna. Ha pedig bejon mind a 4 es akkor elvitted a maxot. de ha valahonnan kiesik egy meccs akkor csak azt nyered. Igy mar ertheto?[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
Én is rakni akartam ma, de úgy érzem szivatás lesz a mai nap, plusz mindenki pakolta a Salzburg-ot .
szerk.: lehet bepróbálkozok gólokkal...
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
-
máyköl
veterán
Beten tudok bankszámlaszámot cserélni?
-
sutyesz96
őstag
válasz sutyesz96 #52113 üzenetére
bocsi, lejárt a szerkesztési idő
De még mindig hülyének néztek. Azt tudom, hogy hogy működik a kombinációs szelvény! Azt nem értem, hogy a Max nyeremény hogy jön ki!
Tehát ha 4-ből 4 jön, és a max nyereményt viszem. Remélem érthető így már.[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
Tenném én is Salzburgot, de most másfajta taktikát fogok alkalmazni:
megnézem az első 10 percet, hogy ki hogyan áll a meccshez, mennyire akar és ha látok benne fantáziát, akkor esetleg rakok az egyik csapatra -
Zjunior
veterán
válasz Pepeninho #52103 üzenetére
Bet365 kűdte, dikk mán éjjel 2 kó!!!
Kedves Zoltán!
Remek élő fogadások várják ezen a hétvégén, beleértve a magyar NB I és a német Bundesliga következő fordulójának mérkőzéseit, valamint a Man Utd v Liverpool és a Tottenham v Arsenal angol Premier Liga rangadókat. A játékélmény fokozása érdekében, szeretnénk megajándékozni Önt egy ingyenes 3.000 HUF értékű bónusszal. Nincsenek kötelező befizetések, se más buktatók! Bónusza igényléséhez adja meg a(z) 02461LDJAB ajánlatkódját
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
kiszi07
senior tag
Szerintetek a Salzburg döntetlen-t játszik ?
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Zjunior
veterán
Mára 3k bónuszból:
Salzburg x2
Valencia mecsen 2 gól
Napoli meccsen 2 gólWork Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Vivaldi (böngésző)
- Házimozi belépő szinten
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest