Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örni
senior tag
válasz #86564352 #178998 üzenetére
Ami állami az már csak ilyen, hiába... Egyelőre még a NAV oldalában nem csalódtam csak
Szerencsére annyira nem vagyok függő, hogy most emiatt elmenjek egy másik irodába, legalább kevesebbszer veszítek, ha nem tudok rakni
Este Intert raktam, kell majd mellé City Dortmund H kedden!
Mára szinte csak Manu tetszik.
[ Szerkesztve ]
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Dan-szan
senior tag
válasz #86564352 #178998 üzenetére
Bár nekem Visa kártyával történt a be és kifizetés de zökkenőmentesen ment , pl a kifizetés alig több mint 1órán! belül a számlámon volt.
A mobilos alkalmazása kicsit lehetne gyorsabb, de TP után szerintem ég és a föld a különbség, én nyugodtan tudom ajánlani az Unibetet .Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
törölt tag
Este Inter & Bruges és Liverpool DNB ment még belőle ötszázasokkal, valami harmadik nekifutásra sikerült csak megtenni. Először azt hittem égi jel, hagyjam inkább aztán jól tettem mert nyertek.
Ma a TippmixFos hulladék oldalon most belépni ugyan sikerült, viszont csak egy Sydney szelvényt tudtam megtenni. A többire azt írja "elvetem" nem akarja bevenni. Ahogy a többi állami fos honlapra, majd erre is ráhazudják kibertámadás érte őket? Pedig csak alkalmatlan balfaszok gyülekezete. A régi se volt piskóta, de amióta az új "gyors" van még rosszabb a helyzet. A tippmix.hu papírszelvény gyártó felület legalább működik, akkor miért nem lehet onnan online is?
Mindenféle már állandósult elnézést kérő üzenet, hogy elnézést lassú a belépés, elnézést nem működik a befizetés, elnézést karbantartás, hát akkor legalább adnának vigaszdíj jóváírást pofázás helyett. Ha már a Zrt. folyton adja a pénzt a fityeszeseknek. Mert használhatatlan a hulladék oldaluk. És nem ünnep miatt, minden héten van valami hiba!
Azt tudom, itthon csak ez a szar legális, viszont Unibet például rendben megy normálisan bankkártyával be- és kifizetés? Kerülő utakkal nem akarok szórakozni, akkor inkább visszaállok séta-papír módszerre. Ami havonta sikerül gyűjtögetés 10-20 ezer kiutalásnál adóval se akarok szórakozni, gondolom annyival még nem foglalkoznak.
Szóval a kérdés Unibet és normál hazai Mastercard ki és be megy probléma nélkül?
Egyébként holland papírforma volt a másik ötlet: Feyenoord, PSV, Ajax kötésben 2,75x odds
-
törölt tag
Hali!
WilliamHill irodával kapcsolatban tudna segíteni valaki?
Ha igen privátban dobjon egy telefonszámot és hívom is.
Köszönöm -
sherlock82
senior tag
Nekem tegnap Chelsea vitte el a szelvényem.
Bayern, Leeds jött.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
törölt tag
Érdekes nap volt:
Ulsan Hyundai
Brentford
Milan & Real
Inter & Juve
Bayern DNB
Frankfurt kétesély
aprós trixie: Bayern, Frankfurt, Lilleamikor a komolyan kigondolt szelvények felemás eredményei után a trixie hozza a nyereményt 24x odds
-
tigipuf
senior tag
válasz Soulfly842 #178985 üzenetére
A másik nagyjából csak a juvén ment el?
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
pohár
félisten
válasz phanonym #178990 üzenetére
dehogy kell foglalkozni az adózással... kutyát nem izgatja
ha milliókat nyersz, akkor nem szóltam semmit[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
phanonym
csendes tag
Ma már a második fogadást nem tudtam megtenni, ami jönne, hihetetlen ez az oldal, egész nap nem enged be.
Mit ajánlotok helyette?
Külföldi oldalakkal az a problémám, hogy az adózással is kell foglalkozni, illetve nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak a kiutalás szempontjából. -
Soulfly842
addikt
A nagyobb potenciális nyereményüt a Real szögletek miatt kivettem 10 K-nál, bevadultak szögletekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Örni
senior tag
Kissé dühítő, hogy amiket előre raktam, 3-ból 2 elment, amit meg élőben raktam volna, azok jöttek volna, de nem tudtam megtenni. Tipikus.
-
Soulfly842
addikt
Vezet a Leeds is! 30K, 4K. Jöjjön minden így szépen és jó lesz ez! Hajrá-hajrá!
-
phanonym
csendes tag
Ahogy olvasom itt a tapasztalatokat, akkor nem csak nálam használhatatlan az oldal.
Jött volna a fogadás, nyomogattam a gombot, de csak nem működött, elcsent tőlem egy kis pénzt.Így nézve azért vicces, hogy a külföldi oldalakat próbálják tiltani.
-
Soulfly842
addikt
Eddig minden tippem OK, a Lazio most kapott egy 11-est
-
Örni
senior tag
Na, Dorci GG meg is van, gyerünk Wolfsburg!
Hány millió volt ez az oldal? Kb. mindig van valami nyűgje. Most hogy mennek a meccsek, nem lehet használni.
-
Richard!
addikt
"KEDVES JÁTÉKOSUNK!
Tájékoztatunk, hogy technikai okok miatt a bejelentkezés a megszokottnál több időt vesz igénybe. A hiba elhárításán munkatársaink dolgoznak. Türelmedet köszönjük!"Ma kezdődik életed háralévő része
-
paatrick
őstag
válasz phanonym #178975 üzenetére
Nálam is halódik most. Párszor már belefutottam ebbe, de kb 10 perccel később már jó volt.
Én ezzel indítottam a napot:
Milan 1x+ Bochum u4,5+Villarreal x2
Villarrealt akartam egyedül is de mire hazaértem már 0-2 voltChelsea-t nem értem miért raktátok, szerdán BL-t játszanak, most jöttek vissza válogatott meccsről, ellenben West Brom kiesés ellen menekül, 2 hete erre készülhettek. Simán benne volt a meglepi.
Realt is hanyagolnám ma. Kedden játszanak BL-t, plusz látva az utóbbi meccseiket jó nyomik voltak. De legalább az Eibar még nyomibb, ez adhat reménytEzzel megyek tovább ha a tippmixpro is úgy akarja:
Clermont+Juventus+Twente +2Plusz gyanús lehet a Chateauroux hendivel. Meglátjuk hogy alakul az este.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
bazsimano
őstag
Szarakodik az oldal! Nalatok is? Grrr
Szerk:latom masnal is...vicc ez az oldal...[ Szerkesztve ]
-
phanonym
csendes tag
Sziasztok!
Nálatok is minősíthetetlen a Tippmixpro?
Nem lehet belépni, nem tudok fogadást kötni, fagyogat, szaggat.
Fél óráig próbálkoztam egy kettes kötést megrakni, nem sikerült, persze már mindkét csapat vezet. -
Soulfly842
addikt
Itt mormogtam magamban, hogy megígértem a zasszonypajtásnak, h. begyúrom a kalácsot, mert fáj a keze... a jó kis meccsekről meg lemaradok a kombiba (Chelsea, Milan)... háát... lehet jobb is lett így
A Chelsea-nek félidőben 1-2-s hátrányból, 10 emberrel ez most komoly erőpróba lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Végre normál hétvége a bőség zavarával:
Ulsan Hyundaijött
Brentford
Milan & Real
Inter & Juve
Bayern DNB
Frankfurt kétesély
aprós trixie: Bayern, Frankfurt, Lille -
törölt tag
Eurojackpot húzás mikor lesz ma és van rá stream?
-
törölt tag
Én el is buktam a kosárral! Hát ezért nem szoktam tenni.
-
Richard!
addikt
válasz #86564352 #178956 üzenetére
Ami simán is jött. Én is megfogtam.
A Mallorca kell valakinek? Sajna csak a 30. percben tettem rájuk (1.37), akkor már 1:0-volt. De aki nem késett le róla, annak 2,25-ért jó fogás lehet...
A meccsről:
Mezőnyben dominál a hazai csapat, de olyan idióta szabálytalanságokat követnek el, hogy a hajam kihullik. Ezekből a pontrúgásoknál még akár bármi is lehet a vendég oldalon. Csoda, hogy még mindig 1:0[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
törölt tag
Angliáért kicsit izgulni kellett, azért sikerült a hármas kötésem. Mai próba: Espanyol
-
sz_abika
addikt
Na akkor ez a hó is jól zárul, kB egész havi nyeremény fent volt egy német win+clean sheeten. Ez ennél nem is mehetett volna jobban felre, bár a védelem összeállításat ha időben látom... Védekező és szélső kpbol van összekukázva.
PSN: xszabikax
-
Örni
senior tag
Nagyon jó, német hendit raktam, erre égnek egy góllal.
-
törölt tag
Ma ezt kotortam össze: kötésben angol, francia, magyar 2,2x
Ötszáz forintnál többet nem szánok rá, mert tegnap is 1,4x szerbekért kellett izgulni, az 1,8x oroszok pedig kikaptak, de még ezt az ötszázast is poénosabb lenne rakni Koszovó döntetlenre 10x vagy győzelem 30x ha a spanyolok ismét csak passzolgatni lépnek pályára. -
paatrick
őstag
válasz Aventador91 #178947 üzenetére
Levonom a következtetést. Magyarország jobb mint a francia, német, horvát, holland, orosz csapat
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Aventador91
őstag
érdekes az is hogy az utóbbi két évben csak tőlünk kaptak ki a törökök, kétszer is, eközben franciákkal, németekkel(ez barátságos), horvátokkal ikszeltek, hollandokat, oroszokat verték
-
törölt tag
Csak nálam ilyen sz.r a tippmixpro, akad, nem akar betölteni, Erősen gondolkodom hogy váltok valami jobb, gyorsabb oldalra.
-
szab.tam
nagyúr
válasz drtimot #178939 üzenetére
A batár méretű gyors mobilomon hamarabb jelennek meg a dolgok, csak hát azért a 6,7 nem 22"...
És ha már fejlesztenek.
A kedvencekben miért hagyták a "csoportokba rendezett élő"-t?
A kettőt egyszerre nem lehet...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
Ma a szerbek köpnek bele a levesbe?
-
drtimot
aktív tag
válasz szab.tam #178938 üzenetére
Ne is mondd, a livescore.com-ot is összeszarták az elmúlt évben haszontalan fejlesztésekkel, tök jó egyszerű oldal volt, most meg gamer gép kell hozzá meg fiber internet, különben 15 másodperces késleltetéssel dolgozza fel a kattintásokat.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
szab.tam
nagyúr
eredmenyek.com
A változás jegyében az "én meccseim" helyett "Kedvencek" van már csak.
2 problémám van.A főoldalon egy meccs 2 résztvevője egymás mellett van, egy sorban.
Kedvenceknél pedig egymás alá kerülnek.
Hasonlít a mobil nézetre.
2* annyi helyet foglal. Böngésző bug nálam, vagy nálatok is így jelenik meg?A másik: kedvenceket csoportokba rendezem szelvények szerint.
Egy csoportban egy bajnokságon belüli meccseket szétszedi kezdési időpont szerint.
Megint csak nagyobb helyet foglal el, így a képernyőre még kevesebb fér el.Nálatok is így van?
Lehet rajta állítani valahol?
(Nem értem, miért kell mindig, mindenhol, mindent elcseszni, ha valami jól működik, csak azért, hogy pár szoftver fejlesztőnek legyen melója...)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Richard!
addikt
Magyarország 2,5 gól felett. Érzem!
-
törölt tag
Elefántcsontpart
Szerbia & Norvégia DNB
Oroszország -
törölt tag
válasz pohár #178932 üzenetére
Ennyit ezekről a másodosztályú tippekről. Ezer forint tanulópénz megfizetve. Remélem nem sokkal raktad. Hiába volt nap tippje redditen is. Egy gólt kaptak két hónap alatt, ma hármat is az utolsótól.
-
pohár
félisten
-
törölt tag
válasz f(x)=exp(x) #178930 üzenetére
Próbáltam okos lenni csak DNB, az se segít. 3-0 félidő A hollandot kellett volna egyedül.
-
törölt tag
Go Ahead Eagles
Mallorca DNB -
paatrick
őstag
válasz pohár #178926 üzenetére
Itt nem kicentizés van. Láttam mindkét meccset, a spanyol csapat egyszerűen szar. És nincs semmi taktikai felépítése.
Az a szerencséjük hogy a svédekkel majd csak szeptemberben játszanak.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Prien
addikt
Na, az ukránok megszívatnak, úgy látom.
A kevés is több a semminél.
-
pohár
félisten
válasz paatrick #178923 üzenetére
a spanyolok általában mindig kicentizték, amennyire emlékszem... (nagy) hendivel jó lehet az ellenfélre tenni inkább
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
Tippmixprora be tudtok lépni? Nekem internal server hibával nem megy tovább.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
paatrick
őstag
válasz paatrick #178917 üzenetére
Valahogy lejött ez is, de a spanyolokat innentől hanyagolom Sabadell még fáj, az jól jött volna bele.
Estét már szerintem hanyagolom. Sok szerencsét akinek még izgulni kell.
-
törölt tag
Amikor nyertes szelvénynek sem örülök rendesen: francia, angol, spanyol lehozták és visszajött a tegnapi bukta, viszont ennyit izgulni érte? Ötös változathoz remélem német és olasz simább lesz. Ezek után ukrán és svéd tippet csak apróval. Válogatott selejtező miatt inkább nem piszkálom az egyenleget. Annyira kiszámíthatatlan.
-
szekra
addikt
válasz f(x)=exp(x) #178918 üzenetére
-
f(x)=exp(x)
őstag
Spanyol kukázza is a napot.
-
paatrick
őstag
válasz Prien #178916 üzenetére
Írtam a másik topikban, francia lesgól, angol lesgól, spanyoloknak meg több lest behúztak ami sehol se volt az.
Erre ma látom Ronaldo gólját. Hát vicc. Meg is értem hogy kiakadt.
Nagy sztároknak össze kéne fogni hogy jó addig akkor lemondom a válogatottságot amíg nincs rendezve a helyzet, azt a nagytudású FIFA a hajára kenhetné a "téli" baromság VB-t...Amúgy én egy francia+spanyol+angol triót mertem bevállalni. Sabadell x2-ről már lemaradtam. Pedig már ki is lehetne fixálni mostanra
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz #86564352 #178915 üzenetére
Főleg, hogy WAR sincs, teljesen benézték a portugálok győztes gólját , ami 2021-ben,a gólvonaltechnológia korában vicc.
Facebookon igazuk van azoknak, akik örökre eltiltanák ezt a bírói bagázst.Más kérdés,hogy nemcsak ezen ment el a tegnapi mixem.
-
törölt tag
válasz f(x)=exp(x) #178914 üzenetére
Német, angol, spanyol, francia, olasz együtt 3x viszont tényleg kiszámíthatatlanok ezek a válogatott meccsek.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Német, angol, spanyol ment mára nekem, kicsivel 2-es feletti eredővel.
Egy nagyobb szorzóson is gondolkodok, de eléggé kiszámíthatatlan eredmények voltak eddig. -
Prien
addikt
válasz Soulfly842 #178911 üzenetére
Hú, pedig megszólalt a vészcsengő a Ciprus- Szlovákia 0-0 után, hogy nem kéne erőltetni a szlovákokat... de én is belesétáltam.
Az a baj, még a Belga győzelem sem biztos.A kevés is több a semminél.
-
Soulfly842
addikt
Azzal, hogy nálta hendivel verheti a szlovákokat qnem azámoltam
Szlovákia-Málta 0-2
-
Prien
addikt
Úgy látszik, nem mindenkinek szimpi Katar, nem akarnak küzdeni érte.
-
Soulfly842
addikt
válasz Prien #178907 üzenetére
Köszi
Eddig minden rendben azon kívül, hogy a magyar u21 kikapott de ez nem függ össze a szelvénnyel
U21 magyar- román 1,5 over OK
Fehérorosz OK
Horvátország Under 4,5 OK
Katar-Azerb. over 1,5 OKNorvégia-Töröko 1,5 over OK (mi lett a törökökkel, meghülyültek? Vagy a magyarok ellen láthatták, hogy hogy kell játszani ezt a sportot? 0-3 )
U21Szlovén U21 odds kiesett (1,49) DNB jó gondolat volt, döntetlent sajnos nem mertem
85. percben egyenlített egy öngóllal a cseh U21
-
Richard!
addikt
válasz Soulfly842 #178905 üzenetére
Ez akár még jó is lehet. Szorítok
-
Prien
addikt
válasz Soulfly842 #178905 üzenetére
Jól néz ki, hajrá!
Én az Íreket hanyagolom mostanában, elég meddő csapat, Luxemburg nagyon feljövőben van, érdekes meccs lesz!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Belgium & Írország 2,7x
-
-
Scarabeus
aktív tag
Sziasztok!
Betclicen nem tudom levenni a számlámról a pénzt.. itt csak arra a bankkártyához tartozó számlára lehet kérni a kifizetést amivel befizettél. Egyéb más mód nincsen, csak ez az egy. Állandóan visszadobják, értesítés nélkül. Az ügyfélszolgálat azt mondta ez a 3DS Secure miatt van, ami kötelező január 1től minden banknál. Az enyém OTP-s, és nemtudom kikapcsolni ezt a biztonsági folyamatot legalább amíg végig megy a kifizetés addig se. Mi lehet a megoldás, valaki esetleg tudja?
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
zolee5016
őstag
A gg, 2 es és a gg2;5+ 2,6 os odds felett tutibb mint 1,7 vagy1,8 as zsírtuti oddson...ezeket rendszeresen le is vadászom.
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest