Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Mladenovicsot felváltva verném agyon Pliskovával és Karloviccsal.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
sch_a
addikt
karlovic bammeg... hihetetlen
Pliskovat már meg sem említem.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Venus Venus... mi a kurva istent csinálsz, te szerencsétlen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
Zsülien király sz*patja Nisimisi szamurájt rendesen
-
Jhonny06
veterán
Ezek után még valaki mer tenni az esti meccsre? Én első félidő gólszámot nézek, az talán bejöhet, minden más lutri.
-
pohár
félisten
Kerber 2-0 & Venus 2-0 ment egy ezressel 1,9-ért
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
válasz sz_abika #151386 üzenetére
retek fórum is dögletesen lassú xar.
fene tudja, belenéztem de valahogy az az érzésem Mladenovics menne már mihamarabb és zsebelné befelé a barátja a 6-os szorzót...
Eastburnben Bacsit is Friedsamot is elkalapálta,, szóval nem a fűvel van a baj, inkább az oddsszal... az szebb neki, mint a szép ződ gyep...
második szett 5:0... vicc..."szerb és bosnyák származású" "lakóhely: Dubaj" - ennyi elég is...
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz yogibear #151385 üzenetére
Nem tudom, hogy nézed e a Mladenovic meccset. Én csak memoból tettem a fehérorosz lányra: igazi tenyerestalpas menyecske, erős ütésekkel. Alapon kellemelten, füvön még inkább, a vékonydongájú francialánynak biztos nem ízlik.
Ráadásul olyan hófehér bőre van, hogy neki tutira jó wimbledon, nem akar nyaralni ^^PSN: xszabikax
-
yogibear
addikt
válasz sz_abika #151384 üzenetére
sajna ez a rengeteg csúszás sokaknál bezavar, rákészül a meccsre, aztán nem játszik vagy csak pár szettet, aztám majd másnapra tolják, aztán akár tovább is és így elég nehéz sokaknak hozni még a "kötelezőt" is..
kevesen vannak olyanok, mint Djoko, akinek mind1 mikor játszik...k*cs-g jurospóros meg agyonlelkendezi magát a travin... legalább kicsit visszafogná magát mert beverek a fejébe.
Mladenovic meg eladja 6-os oddsért, kell a lóvé a nyaralásra vagy mi
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Thai travi szopatja Bacsinszkyt erősen.
nem egyszerű...
ez is mínusz lesz ma...Mladenovic a másik liba...
luk sika... bakker.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz !Tupac! #151374 üzenetére
Nem illegális a BET, csak a Tippmixpro-val ellentétben nem fizeti be helyetted az adót a nyereményed után, mivel nincs engedélyük Magyarországon. Így ha kiutalsz 1:1-ben egy nagyobb nyereményt a bankszámládra, akkor azután adóznod kell. Az más kérdés, hogy ezt mennyire szarja le a NAV. Meg erre is van megkerülő megoldás, pl. Skrill.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Lehet kéne tolni egy combosabb tétet a polákokra. Egy jó kis 1 gólos sikerre.
PSN: xszabikax
-
szab.tam
nagyúr
-
yogibear
addikt
válasz sch_a #151373 üzenetére
másrészt viszont pont hogy tovább kellene menni, különben jövőre is kezdhet minden bohócligásunk már az első nyomi kiszóró körben, azért meg nem jár pénz még az Uefától, csak viszi, az utazás a világ vége után kettővel helyekre meg szállás putriban meg ilyenek...
szóval akár akarnak menni jövőre, akár nem ha kiesnek már most a jövőbeni többiekkel basznak ki... akik ők maguk is lehetnek...Azért az vicc, hogy csütörtökön még első körös meccsek vannak Wimbyben...
A. Sasnovich - K. Mladenovic például...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz margithid #151369 üzenetére
EL... és ez a legelső hulladék kiszóró kör, amiből van vagy 3, mire őszre meglesznek a csoportok...
jó pár éve már rég ilyenkor el kell kezdeni kiszórni a nyomikat, csak nekünk eddig még az első köröket sikerült elkerülnünk, jellemzően a 2. vagy 3. körben szálltunk be, de az utóbbi évek kiváló teljesítménye alapján mi is bekerültünk a nyomik közé.(#151371) sch_a a bajnokság alatt valamikor mintha azt ugatta volna valami libás, hogy jövőre akarnak olyan csapatot, ami képes a csoportkörbe jutni... röhögtem is egy ordasat.
másrészt meg a libalegelőjük csak jövőre lesz kész, nem hiszem, hogy agyon szaggatnák magukat a továbbjutásért...(#151368) sch_a nekem is ez az érzésem... tegnap is ahelyett, hogy az elkezdetteket fejezték volna be, újakat indítottak, amelyek persze félbemaradtak... nyomi angolok...
ráadásul 12 előtt nem is játszanak, ami nonszensz ha nem esik az eső, csak délután és sok esetben így van, délután közepén megjön az eső, a nap megy a levesbe, holott reggel 8-tól csomó meccset be lehetne fejezni...
Az a baj, hogy Coco, Ágica, meg Hagymácska késő délutánra van kiírva, így szinte borítékolható, hogy vagy félbeszakadnak vagy el sem kezdik ma...
Talán csak Bacsinszky meg Keys tudja ma lejátszani a meccsét nulláról... jó esetben...[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz margithid #151369 üzenetére
Csak Bese volt tőlük az EB-n, szóval annyira azért nem érvágás ez nekik... Mondjuk az MTK-nak púp a hátára az EL minden évben. Legszívesebben el sem indulnának. Meg is tettek érte mindent az előző szezon végén, de a magyar kupa bezavart és nem sikerült eléggé hátraesniük már a tabellán. Szerintem ki is zúgnak az első körben nagyon simán.
-
margithid
veterán
Basszus, ennyi BL selejtező van már, mikor megy még az EB?
Az MTK kiváncsi vagyok milyen csapattal áll ki, lutri ez az egész még. -
Phobion
őstag
válasz CartmanLand0 #151364 üzenetére
Csaaak? Illegális és ha sokat nyerek akkor lecsuknak?
-
yogibear
addikt
Na látom megkönyörültek csini Dzsiniéken és fél 10-kor odaengedték őket a centerre 2 nap után befejezni végre az első kör meccsét...
(#151361) sch_a
T. Bacsinszky 1,12
D. Cibulkova 1,25
A. Radwanska 1,14
C. Vandeweghe 1,30
@2,07 Prónpersze kérdés, hogy ezekből mit játszanak ma le, látva az eddigi napok csúszását...
az utsó 3 elég későre van kiírva...(#151363) PhobioNN7 természetesen mindenben, ahogy jellemzően egy magáncég mindig jobb egy államinál...
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Coco Vandeweghe @ 1.36
Ivo Karlovic @ 1.20
Timea Bacsinszky @ 1.17majdnemduplázós
-
szab.tam
nagyúr
válasz DeathBat666 #151357 üzenetére
nem pírítani akartam, bocs.
egyébként nem tudom.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz DeathBat666 #151354 üzenetére
ok, akkor leírom:
a pro gyakorlatilag ugyanaz egy ideje.
próbál változgatni, de ez az egyetlen legális, eleve adózott nyereményfelvétellel rendelkező fogadási oldal.
itt posztolsz egy ideje.
ha nem csak only write üzemmódban működsz, akkor ezt érzékelned kellett volna.innentől nem tudom, mi étrtelme a kérdésnek, ha olvasod is topikot.
pohár válasza pedig pont releváns a témában...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz DeathBat666 #151352 üzenetére
felesleges, itt egy működő bet365 link
-
DeathBat666
aktív tag
válasz szab.tam #151353 üzenetére
ahogy elnézem, itt vagy a topikban.
és ezt most tényleg nem tudod eldönteni?
külön kérdést kell hozzá feltenned?
ez számomra nehezen értető...-
- tényleg
- aha
- nehéz lehet megérteni, hogy egy sportfogadó topic-ban megkérdezik, hogy milyen állapotban van egy sportfogadó oldalleírtál 4 sor értelmetlenséget, ennyi erővel válaszolhattál volna a kérdésemre, vagy csak simán nem válaszolsz rá..
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz DeathBat666 #151352 üzenetére
ahogy elnézem, itt vagy a topikban.
és ezt most tényleg nem tudod eldönteni?
külön kérdést kell hozzá feltenned?
ez számomra nehezen értető...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
DeathBat666
aktív tag
tippmixpro-ra érdemes már regisztrálni? nem nagyon követem őket, élő fogadás náluk mennyire elfogadható, sok a választék?
csak visszatérnék az élő fogadás világába régi account-om törlődött bet365-n és ahogy látom most nem is elérhető Magyarországonwimbledon + eb nagy kedvet adott
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #151346 üzenetére
éjszakai brazil 2/7 0:0 is ment.
nagy fájdalmam, hogy 3/10-ben már nem fogadta el a 6.5 overt.
mert irdatlan volt az eredője.ez a maximalizált kötésenkénti egy milla vs. min. 10 ft egy akkora gyökérség.
lefordítva:
kiveszek sok eseményt, aminek az átlag odds-sa kb. 21* fölött van, nem tudom soronkénti 3-as kötésben megjátszani.
mert min. 10 ft-tal kell, és így túllépi a millás várhatót.
10 ft alaptét alatt pedig nem lehet rakni, hiába lépi át a szeló a 100 ft-ot..ezzel kéne valamit tenni kedves szrt, mert igen frusztráló, paradox helyzet kami körökben....
**
van egy székely barátom.
ő is mixelget. meséli, hogy amikor hazalátogat, ott vannak fogadóirodák.
tv-ken mennek az események, és nincs ilyen f*ság, hogy korlátozott várható.ez a világ baromsága, hogy két irányból nem tudok megrakni egy 3-as kötést:
min. tét 10 ft, vs. várható túllépi az 1 millát.ez így elég tréfás.
nem akarom elvenni az szrt-sek margeting csapatának, kreatívjainak, jövőkutatóinak kenyerét, de ha lenne 1* egy idióta, aki egy ilyet megfog, akkor lehetne mutogatni, ami többet ér minden reklámnál.
ha pedig túl sokan teszik, akkor úgy is rácsaptok a "nagy piros gombra", és felfüggesztődik minden...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #151347 üzenetére
mivel egyik részét előre, másikat utólag tökéletesen tálalod, így megyhagyom néked...
ennyi meccsből? pff...
na jó:
duplázósra ez menne:
Dinamo Minszk - Spartaks Jurmala
Dinamo Minszk (1X2)
Odds: 1,30
Odd Grenland - Mariehamn
Odd Grenland (1X2)
Odds: 1,602.8*
Banants Jereván - Omonia Nicosia
Omonia Nicosia (1X2)
Odds: 1,60
Cukaricki - Ordabasy Shymkent
Cukaricki (1X2)
Odds: 1,75és egy kami x, valamilyen kombiban:
pl. canadian:
Midtjylland - Suduva Marijampole 1X2 Döntetlen 6,75 Nyitott
La Fiorita - Debrecen 1X2 Döntetlen 8,50 Nyitott
AIK Stockholm - Bala Town 1X2 Döntetlen 6,25 Nyitott
Göteborg - Llandudno FC 1X2 Döntetlen 7,00 Nyitott
Hearts - Infonet Tallinn 1X2 Döntetlen 5,00 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #151346 üzenetére
inkább azt mondd meg a holnapi EL első körből melyiken fognak okosat alkotni?
Mondjuk egy Lok Zagreb idegenben X 17 odds vagy 26-ért egy 1:0-ás hazai győzelem vagy
College Europa (Gib) - Pyunik (Arm) H 12-ért vagy
Larnaca X otthon 23-ért vagy
Runavik H 9-ért
vagy ilyesmi...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz pohár #151343 üzenetére
asszem pont jókor jön már neked valami jó kis meló.
az legalább a pént hozza, és nem viszi, mert ráérsz.****
ma és holnap éjjel brazil forduló.
valami disznóság csak lesz már benne.überkami:
mára 5/7 0:0
(argantínok eljátszották egy fordulóban...)a másik.
2 napos, 10 meccses:
2/10, legalább 7 gól. (pro-n: végeredmény: "más")párszázas szelók, rendes várhatókkal.
-
Freiherr
őstag
Egy ilyen kombón agyalok,vélemények?
Franciaország - Izland
Franciaország (1X2) - Odds: 1,40Wales - Belgium
Belgium (1X2) - Odds: 1,70Németország - Olaszország
Németország (Ki jut tovább?) - Odds: 1,55Back to the future
-
pohár
félisten
21:35-től ment egy Astros -1,5 hendi, jöhetne már egy kis bézbóz pénz
-
pohár
félisten
válasz sch_a #151336 üzenetére
én meg azt az egyet a 2. szettben, ahol épp bukta Willis
jó, az ilyenre csak 500ft-ot szánok, mert lutri, meg nem is néztem, csak ha már így mondtad, akkor egye fene...ment még 500-zal egy Simon & Raonic 3-0 kettős, jó 3-as oddson
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz meta91 #151339 üzenetére
zseniális egy fazon.
és 772-ről már 400valahanyadik.
tolt 3 kör selejtezőt, az első körben meg valami 54. Berankist vert 3:0-ra...
szerintem eddig még életében nem jutott be GS 2. körbe...Mikor megnyerte az első game-jét, majdnem állva ünnepelték.
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
labdarúgásnál, kis csapatoknál leginkább mire érdemes fogadni? gólszám?
-
yogibear
addikt
ez a Willis mekkora egy fazon
Roger nyúlnak az a baja, hogy nehezére esik koncentrálni egy 772. ellen, különben 3szr 6:0 lenne... csak minek, így is sima ügy és még s közönség új örül.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz sch_a #151334 üzenetére
én 2,20-ért raktam SB-en, hátha...
2. szett, 6. game, egy 500-ast megértott is van, fasza, nem sok híja volt mondjuk
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Federer fogadójátékaira 1,85-öt ad a william hill... Csak gondoltam szólok.
-
-
sz_abika
addikt
Vesely meccsre a félbeszakítva helyett elmaradot ír már az eredmények.com. 2-0ról már nincs kedve kijönni Sjislingnek vagy mi?Erre 3. játszma és játszanak, wtf.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na, én hülye a két éjjeli amerikai kupameccsre nem GG-ket raktam, mint ahogy azt terveztem, inkább megváltoztattam az utolsó pillanatban a Seattle meccset hazai overre... de minek
-
sz_abika
addikt
Remélem a szemerkélő eső zavarta Paul-Henrit tegnap az adogatásban, mert kurvára kéne a 4 szett arra a meccsre, hogy visszajöjjön az elmúlt pár nap, de dupla brékhátrányból indít ma...
-
-
pohár
félisten
válasz Freiherr #151315 üzenetére
ha esőszünet miatt nem játsszák már aznap, keresd a holnapi meccsek között, de még nagyon az elején vannak a meccsnek
-
sch_a
addikt
válasz Freiherr #151315 üzenetére
Ha jól emlékszem fél 6 körül elkezdett esni az eső. Utána már csak a centerpályán játszottak, mert annak be lehet húzni a tetejét.
Jut eszembe... Holnapra Ferrer ellen Mahut mennyire életképes tipp? 3 körüli szorzóra számítottam, úgy tettem is volna. 2,10-ért nem tudom megéri-e.
-
Freiherr
őstag
D. Thiem - F. Mayer mecsről van valami infó?Ma kellett volna játszani,de nem találok semmit.
Back to the future
-
sch_a
addikt
Kyrgios és Cibulkova nyert is szépen, még Pironkova vissza van. Délután felbátorodva megtettem Vandewegh-et Strycova-val, ebből is csak az elsőnek a meccse ment le. Nagyon utálom, mikor áthúzódik másik napra... Főleg amikor az én mércémmel már nagy téttel rakom őket.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz CartmanLand0 #151311 üzenetére
Na meg is van
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
CartmanLand0
senior tag
Vikingur Olafsvik - Throttur Reykjavik gólszám 2,5 felett ... szerintem meglesz
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
szab.tam
nagyúr
St. Patrick's - Jeunesse Esch (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 2,15 Nyitott
Vikingur Olafsvik - Throttur Reykjavik (élő) Gólszám 4.5 Kevesebb, mint 4,5 1,75 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Phobion
őstag
F. Verdasco - B. Tomic már volt? ha igen mi lett a vége? már csak az kellene a nyeréshez
-
pohár
félisten
válasz rwin5 #151304 üzenetére
jelenleg 60k albi + 15k rezsinél járok, meló miatt ez pont jó lenne nekem (Tesco járat indul Kelenföldről, nekem meg az örsi Tescotól 5 perc séta lenne a CHS)
-
yogibear
addikt
basszus, múltkor mondtam, hogy Kuznetsova tuti nem nőnek született, itt a bizonyíték:
Digi 1-en megy a Wozniacki elleni meccse, és Kuznetsov van kiírva az inzerten.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- IDE HDD adatmentés, segítségkérés (nem pörög fel)
- Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest