- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Aktív témák
-
C@rbon
senior tag
Hali!
Egyik napról a másikra fura dolog történt.
T500-asom van. Van egy routeres helyi hálózatom itthon, de a laptopon egy "kóbor" hálózatot használok. Eddig egyszer nem tudtam rá csatlakozni, de az is megoldódott egy kis idővel. Viszont ma reggel óta nem tudok rá csatlakozni. Pontosabban csatlakozik, de nem tudok felmenni netre. A hálózati és megosztási központban is egy piros X van az internet előtt. Szóval így nem megy a net.
Gondoltam rádugom a routerre és használom az itthoni hálózatot. Amikor nem tudtam használni a wifit. Csak bedugtam és ment a net. De most ez sem működik.
Utána gondoltam, használom a modemet. Tárcsázik, csatlakozik meg minden. De netre nem tudok felmenni.
Megnéztem, az eszközkezelőben, hogy van-e valami baja a modemnek vagy a routernek vagy bárminek a laptopban, de semmi baja. És más wifire sem tudtam csatlakozni, de szerintem azokra azért nem, mert nagyon gyengék.Lényeg: Sehogy sem tudok felmenni netre. Wifi, router, modem... Semmi.
Remélem tud valaki segíteni.
Köszi!
Üdv!
Aktív témák
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest